2777
2789
ولی نمی‌رفت هزار بار گفتم برو

دقیقا همون اعتماد به نفس پایین دو به شکش کرده بوده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم قبلا شده یا نه

اعتماد به نفس پایین

خودش یه نشانه مهم که

انگار کسی تردش کرده

کسی که تو اول آشنایی بگه برات میمیرم و عاشقتم فلان بهمان

خودش بهترین نشانه که قبلا یه شکست داشت

اینجور آدما بر خلاف گفته شان عاشق نمیشن

و خدایی نکرده تو عاشقش بشی شروع به ازت سوء استفاده می کنه

از اون طرف به راحتی میشه ازش سوء استفاده کرد

چون خودشون روبی ارزش می پندارن و اعتماد به نفس پایین دارن

ولی بهترین کار همون اول باهاش تمام کن

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
ببین اینطوریرفقط زمان رو از دست میدیشرایطت که خوبه بگر از آشنا واینا یه خوب پیدا کنچیزیش نشده نترسخو ...

آره تو همین فکرم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

حضوری دیدیش؟

حضوری ندیدمش ولی قرار بود برم ببینمش ما دور بودیم من دوستش داشتم اما نه بگی عاشق مرده فقط ترسم از افسردگیشه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

اعتماد به نفس پایینخودش یه نشانه مهم کهانگار کسی تردش کردهکسی که تو اول آشنایی بگه برات میمیرم و عاش ...

دیگه تمومه آره تموم شد و رفت 

حضوری ندیدمش ولی قرار بود برم ببینمش ما دور بودیم من دوستش داشتم اما نه بگی عاشق مرده فقط ترسم از اف ...

بی خیالش قرار نیست تو زخم که کسی بهش زده رو گردن بگیری

قرار نیست کسی شریک زخم های یه نفر دیگه باشه

به فکر پدر و مادرت باش

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
بی خیالش قرار نیست تو زخم که کسی بهش زده رو گردن بگیریقرار نیست کسی شریک زخم های یه نفر دیگه باشهبه ...

چشم مرسی از کمکتون

حضوری ندیدمش ولی قرار بود برم ببینمش ما دور بودیم من دوستش داشتم اما نه بگی عاشق مرده فقط ترسم از اف ...

شاید پسر بوده یا اعتماد ب نفس راجب ظاهرش نداره

حداقل ویدیو کال میکردی باهاش

چطوری مجازی عاشق شدی 

چند سالته

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

شاید پسر بوده یا اعتماد ب نفس راجب ظاهرش ندارهحداقل ویدیو کال میکردی باهاشچطوری مجازی عاشق شدی چند س ...

عاشق نشدم که بابا اح فقط دوستش داشتم و پسندیده بودم از عکسش آره اعتماد بنفس نداشت 

@شاهزاده_پرستاره  

بهت حق میدم، تو هم به هرحال حق انتخاب داشتی، ما باید زودتر همدیگر رو میدیدیم، اما من با عشق تو خودم غافل شده بودم و تو اینو هیچ وقت درک نکردی، خودت خوب میدونی من تو رو چقدر خوب درک میکردم، خودت خوب میدونی از اون روز ب بعد تو منو پس زدی و نمیخواستی منو، خودت خوب میدونی اون کارا رو کردی من بهت ی چیزی بگم بهونه کنی بری، اما این کارا لازم نبود عزیزم کافی بود بیایی بگی دوستت ندارم، من میرفتم مثل الان ک رفتم و دیگه بهت هیچ مسیجی نمیدم، یادت بود چ پست هایی واسم گذاشتی؟ یادته چقدر حالمون باهم خوب بود؟ دلم واس اون روزا تنگ شده، تمام وقتت برای من بود تمام اولویتت من بودم، من همه جوره درکت کردم خودت خوب میدونی کردم اما تو منو ی بار فرصت ندادی، ی بار منو نبخشیدی تا من جبران کنم، رفتی و نامردی کردی و تو با نقطه ضعیف هایی ک داشتم با حساسترینش ازارم دادی، اخرش گفتی مقصر تویی، دوستت ندارم فلان. باشه وقتی دوستم نداری اسراری نمیکنم اما یادت باشه چقدر بی رحمانه پا روی قلبم گذاشتی، لهم کردی، غرورمو، حسمو، شخصیتمو، همه چیمو خورد کردی ولی بازم من منتظر توام، تویی ک بهم میگفتی زندگیم تویی ک تو گوشیت پدرت ذخیره بودم بهم گفتی ی تار مو اون گروه رو ب تو نمیدم، واقعا حس خوبی گرفتی از این حرفت؟ صدای شکستن قلبمو نشنیدی؟ اونوقت ی سری دوست اومدن ازت حمایت میکنن؟ کاری ندارم باهاشون منم خدایی دارم. شنیدم دنبال پسر جدیدی، راستی خوشبخت بشی باهاش، اما من سراغ دختری نمیرم و دیگه تمومه، اهان نگفتم چرا بیمارستان بودم، بخاطر عشق تو بخاطر اینکه تحمل بی تویی رو ندارم، بهت گفته بودم بی تو نمیتونم. یاد التماس هام باش، یادت روزایی ک پر پر زدم جلوت اما تو با بی رحمی ازم رد شدی، هییی هنوز چوبش خشک نشده دنبال فرد جدیدی هستی، باشه برو باش خوش باشی

و منی ک هر روز بدون تو میسوزم خوب میدونستی چقدر دوستت دارم

هی دلم واست خیلی تنگه نامرد و با اینکه میدونم هربار غرورمو میشکونی ولی بازم 

اشکالی نداره بشکن

@شاهزاده_پرستاره بهت حق میدم، تو هم به هرحال حق انتخاب داشتی، ما باید زودتر همدیگر رو میدیدیم، اما ...

چرا انقدر خوشحال میشی از غمگین بودن من

چرا فراموش کردی صبح ها اولین یاد هم بودیم

تو بخاطر دوستات همه چیو قربانی کردی

حتی احساس خودت

رابطه جدید بری ک چی مثلا دنبال ارامشی؟ هیچ وقت پیداش نمیکنی با کسی دوستت داره تو هم دوستش داشتی دخترررررر چی شد اخه بساز و بمون ک هیچ چی اون بیرون نیست مطمئن باش اینو

من همه جوره هواتو داشتم این اواخر نمیدونم چی شد 

واقعا درک نکردم

یادته گفتی من نباشم زن نگیر؟ 

یادته گفتی چقدر دوستم داری؟

پس کو 

خب منم دوستت داشتم و دارم همچنان تلاش میکنم 

همه چیو گند نزن بهش 

لج باز نباش

دیوونه بازی دیگه بسه

هیچکس بخدا پیدا نمیشه اندازه من دوستت داشته باشه خودت خوب میدونی چقدر پسر اومد زندگیت رفت

کدومش اندازه من هواتو داشت

استایل، قیافه و همه چی با پول درست میشه

اما دوست داشتنو و وفادار بودن و دل زیبا با هیچ مقدار پولی قابل خریذ نیست

سنت کمه دوستاتم سنشون کمه هیچ چی حالیشون نیست جز حسودی ب تو اینو مطمئن باش

@شاهزاده_پرستاره  

کاش بیایی بگی همش امتحان بود

میخواستم ببینم چقدر پام میمونی 

کاش 

اینجوری نگو من قربانی شدم
قربانی ک اون  دختر منو مبتلا کرد اون رل قبلیشو برای اینکه بتونه فراموش کنه با من وارد رابطه شد

من دوست ندارم یکی رو وابسته خودم کنم بعدش بهش بدی کنم
من ک گفتم خوبی

از تاپیک هام نمیبینی نمیتونم؟
خوشت میاد قربانی بشی؟
من هنوز با خودم نمیدونم چند چندم ب فرصت نیاز دارم درکم کن

حالا میشناسیش برو تاپیکاشو ببین جلو چشمم چیکار میکنه تو باشی روحت داوون نمیشه؟

من قربانی شدم 

دوستش اومد اینو رسما گفت 

گفت ک تازه کات کرده بود حمایتش کردی اومد جلو 

منم حس کردم اونجوری میشه ببخشید نیاز ب فرصت دارم بعدا تونستم میام

@imzahrw