queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 عنوان یه دختر به چه دلایلی میتونه بره 1136 بازدید | 89 پست بگین تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم 1403/05/24 | 11:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 کجا بره ول کنه بره دیگه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
دختر_ناخواسته عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 416 ول کنه بره دیگه خب پدرومادرش اگ خوب نباشن و بداخلاقی کنن و محدودش کنن تا یجایی میتونه صبر کنه از یجایی ب بعد صبرش لبریز میشه و میره یاهم ازدواج میکنه میره ک تو اون خونه نباشهمث من،ک اردواج کردم تا راحت شم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 بی توجهی بی محبتی خیانت هیچکدوم و نداشتم تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 خب پدرومادرش اگ خوب نباشن و بداخلاقی کنن و محدودش کنن تا یجایی میتونه صبر کنه از یجایی ب بعد صبرش لب ... نه منظورم عشقمه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 کجا بره دائم میگفت تو چیو منو دوست داری عاشق چیه من شدی جوونم پیر شدم و فلان از بابام میترسم و اینجور حرفا تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 11265 تا وقتی اعصابت آرومه و آرامش داری و رو به پیشرفتی نه پسرفت
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 یادوستت نداشته بی دلیل ک نمیشه دایم میگفت تو چیو منو دوست داری عاشق چیه من شدی پیرم و فلان و بهمان از بابام میترسم بابام مخالفه آخرشم خواستگاری کردم نمیدونم اومد باباش گفت نامزد داره تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
nnnnlhhkdjj عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5259 دایم میگفت تو چیو منو دوست داری عاشق چیه من شدی پیرم و فلان و بهمان از بابام میترسم بابام مخالفه آخ ... ینی نامزد داشته دختره؟چن سالتونه
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 یادوستت نداشته بی دلیل ک نمیشه اینم بگم دور بودیم تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 ینی نامزد داشته دختره؟چن سالتونه نه نامزد نداشته من از طریق مجازی قرار شد خواستگاری کنم باباش نشون بده گفت بابام نوشت نامزد داره منم میگم خودش نوشته تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم