2777
2789
عنوان

تنبیه شوهر

8036 بازدید | 101 پست

سلام خانم گل های عزیز من و شوهرم همیشه سر خانوادش بحث داریم جوری که اگه به روز هم اسمش نیاد با یه کلمه استارت زده میشه این وضعیت هم به خاطر رفتار ناحق شوهرمه .که حاضر نیست بپذیره اشتباهات خانوادش رو

خلاصه گذشت و باهاش حرف زدن خانوادم که دلیل این رفتارای تو چیه و دختر ما چه اشتباهی کرده .اونم در نهایت با عصبانیت گفت من نمیتونم پدر و مادرم رو جا کسی بدم میتونم باز زن بگیرم اما هیچکس پدر و مادر آدم نمیشه .درسته خواسته حرف تو دلش رو بزنه اما دل من خیلی شکسته و نمیتونم حتی تو روش نگاه کنم در صورتی که خدا رو شاهد میگیرم که من کوچکترین تقصیری نداشتم اما خانواده خودش واقعا آویزون زندگی ما هستن و آرامش واسه ما نذاشتن.نمیتونم خیلی توضیح بدم که متوجه بشید.فقط اگر مردی بهتون این حرف رو میزد از این به بعد چکار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو بی زحمت پیر و کور و تنها هم که شدی بگو ننه بابات بیان تر و خشکت کنن! 

دیگه هم نه غذا بپز براش نه رختاشو بشور نه کاراشو بکن بگو ننه باباش بیان بگنن و خودتم غذا بپز ببر واسه مامان بابات بگو هیچکس مپدر مادر نمیشه شوهر که یکی دیگه میکنم

دخترم تمام زندگی من

عزيزم شوهرت خييييلي بد عنوان كرده درسته پدر كادر واقعا عزيزم وهيچكس جاي پدر مادر نيست ولي زن يا شوهرم جايگاه خودشونو دارن و جايگاه كمي هم ندارن شوهرت بايد سياست داسته باشه و وسطو بگيره هم شما رو راضي كنه هم پدر مادرشو چون به هر حال شما هم زن زندگيه همسرتون هستين 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

مامانمم بهش گفت پس برو ور دل مامانت بشین.چقدر رو دار که جلو خانوادم اینو میگه بخدا اگه منو ببینید میگی واییی چرا با این ازدواج کردی من تو فامیل خودم کلی خواستگار داشتم که خودشم میبینشون هنوز که چقدر سرتر خودشن.اما این حرفا   

سلام گلم معلومه که حاضرنیست اشتباهات خونوادشو قبول کنه هرمردی همینطوره شماهم یکم سیاست باش دنبال ثابت کردن اشتباهای خونوادش نباش وگرنه روز به روز توچشم شوهرت عزیزترشون میکنی با بحث هات خودتم از چشم میفتی کم کم تا اینجاشم زیادی بی سیاستی کردی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
به خودش چیزی نگو به خانوادش بگو اگه با من مشکلی دارین به خودم بگین سرتونو نکنین تو زندگیمون

باهاشون چند ماه رفت و امد نمیکنم تا ارامش پیدا کنم اما از اینور شوهرم نمایندشون شده

ازش جدا میشدم همون بهتر بره پیش مامان بیشعورش

فکر نکنم انقدر این مشکل حاد باشه که بخواد جدا شه !!!!!

با فکر و صحبت کردن میتونی به نتیجه برسی .باهاش صحبت کن بگو که حرفش زشت بوده .باید کاری کنی که قدر شما رو بدونه .با دعوا هیچی درست نمیشه 

و در آخر من همیشه میگم اگه توی یک زندگی مشکل هست صد درصد مقصر دو طرفن.کمی فکر کن ببین مشکل از کجاست

اللهم عجل لولیک الفرج

گاهی حرف پذیرفتن اشتباه نیست، غرور خود آدمه که اجازه نمیده به طرف مقابلش حق بده

گاهی انقد خودش شرمنده میشه از کار خانوادش که نمی دونه چی کار کنه، یه جوری میخواد به طرفش بفهمونه که تو نبین، تو با من همراه باش ، تو یاداوری نکن، اما روش بدی رو انتخاب می کنه

به نظرم جای تنبیه یه راه دیگرو در ارتباط با همسرتون امتحان کنید، در کنارش باشید، نه مقابلش

وای دوستان نظراتتون اصلا ازلحاظ مشاوره ای درست نیس به نظرمن حق باشوهرشم هست چون همه مردا همین مدلن نباید ازخونوادشون بد گفت خونواده خودتم نباید اصلا دخالت میدادی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍