2777
2789

پرستاری برا مهاجرت عالی 

هوشبری هم بار کاریت نسبت به پرستار کمتر و بهتر 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

صد در صد پرستاری هوشبری نمیارزه اصن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ۵ سال پیش اتاق عمل و انتخاب کردماز ارتباط با بیمار هوشیار و همراهش فراری بودم و بنظرم شیفتای پرستا ...

عزمزمه شما خوابگاه بودی؟؟؟

خیلی از رشته ها نوشتن محدودیت یا عدم تعهد در ارائه خوابگاه نمیدونم بزنم یا ن

چون شرط خواندم داشتن خوابگاه هست

عزمزمه شما خوابگاه بودی؟؟؟خیلی از رشته ها نوشتن محدودیت یا عدم تعهد در ارائه خوابگاه نمیدونم بزنم یا ...

دانشگاهی که من خوندم چندسالههه داره میزنه محدودیت در ارائه خوابگاه ولی هرسال خوابگاه میده تا جایی که میدونم

اصولا اینایی که اینجوری نوشته یا بهتون خوابگاه میدن یا به خوابگاه خودگردان و دانشگاه آزاد معرفیتون میکنن خیلی نگران نباش