2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پسرمن تا 10ناهگی لاغر بود بعدش بهش خیلی رسیدم البته با بدبختی نمیخورد که حتی شیرمو به زور میخورد ...

یعنی من بهش نمیرسم ک چاق نشده اخه دوماهش تاره تموم شده 

ی وقتا میل زیاد داشت ب شیر ی وقتا نداره 

حس میکنم کم خوراکه نمیدونم چیکارکنم

یعنی من بهش نمیرسم ک چاق نشده اخه دوماهش تاره تموم شده ی وقتا میل زیاد داشت ب شیر ی وقتا نداره حس می ...

نه میگم ربطی نداره که لاغر باشه دیگه چاق نمیشه بچه ها برحسب جهش رشدشون گاها بی اشتها میشن که البته توسن نوزاد شما احتمالا رفلاکس داره

ن اشتباهه دختر منم دوک‌هایی تقریبا همین وزن بود بعد اون حسابی تپل شد تا دوسه سالگی تپل بود

خب چیکار کردی  ک تپل شد ؟

شیر خشک اپتامیل با شیرخودم میدم 

احساس میکنم اصلا شیر خشکش بر عکس نان ک میدادم ماه اول وزن گیری نداره 

اینم بگم خودمم چیز مقوی نمیتونم بخورم مثل خرما شیر گوشت قرمز چون ی مدت درگیر اگزما شد دکتر احمال حساسیت داد دیگ روزگارم سیاه شد الان لب ب هیچی نمیزنم فقط بخاطر ی احمتال دکتر

هردوبیچاره من خودم ن حوصله ندارم زیاد میک بزنه مثلا دیگ خیلی سر سینم باشه ۱۵ دقیقه

باید تعداد دفعات شیردهی رو بالا ببری.

به تغذیه خودت برس( شیر و خرما/ تخم مرغ/ سوپ/ ابگوشت/کاچی با چهار مغز) اینا شیر مادر مقوی میکنن.

نه میگم ربطی نداره که لاغر باشه دیگه چاق نمیشه بچه ها برحسب جهش رشدشون گاها بی اشتها میشن که البته ت ...

ن فک نکنم رفلاکس داشته باشه خداروشکر خوبه ی وقتا هم ک بالا میاره بنظرم بخاطر شیر زیادیه ک میدمش میگم .البته جدیدا هردفعه بعد شیر خوردن بالا میاره یعنی بیشتر وقتا

باید تعداد دفعات شیردهی رو بالا ببری.به تغذیه خودت برس( شیر و خرما/ تخم مرغ/ سوپ/ ابگوشت/کاچی با چها ...

تمام چیزای مقوی از رژیم من حذف شده فقط بخاطر ی احتمال دکتر بیشعور ک وقتی بچم اگزما زد خودم ترس برداشتم 

تمام اینایی ک میگی نمیخورم ب علاوه هرچیز مقوی دیگ