2777
2789
عنوان

تنبیه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8037 بازدید | 101 پست
مامانمم بهش گفت پس برو ور دل مامانت بشین.چقدر رو دار که جلو خانوادم اینو میگه بخدا اگه منو ببینید می ...

عزیزم دقیقا مثل جریان من... منم ازبین کلی خواستگار انتخابش کردم ولی اصلا قدرمو ندونست همیشه طرف ننه اش.. زندگی با چنین مردایی اشتباهه ولی من هروقت موقعیتش جور بشه طلاق میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبخشیدا میدونم چند سال گذشته از این پستت ولی میخوام بدونم چیکار کردی بعدش ؟ تجربه است

شوهرم هم خوبه هم بد و زندگی عادی رو میگذرونیم .حرف اونا باشه بازم طرف اوناست نه من.خییییلی رابطم رو کم کردم با خانواده شوهرم ارامش بیشتری گرفته زندگیم ،تا اونا  نباشن و حرفشون نباشه خوبیم 

شوهرم هم خوبه هم بد و زندگی عادی رو میگذرونیم .حرف اونا باشه بازم طرف اوناست نه من.خییییلی رابطم رو ...

بعد اون حرف چه برخوردی کردی ؟                       پیش مشاور برید . مشاور خیلی خوبه بهتون آموزش میده که چجوری حالتون بهتر شه اگر خوبید عالی شید 

فالوم کنید رمان میذارم    
چطور ؟

ببین یکی از اشتباه هایی که زن شوهر ها انجام میدن اینه که توقع دارن شوهر یا زنشون بهشون نگه پدر یا مادرشونو بیشتر ترجیح میدن من نمیدونم چه اتفاقی افتاده اما حرفی که زده باعث ناراحتی نمیشه اون سال هاست با پدر و مادرش بوده بیشترین روز های زندگیشو فعلا با اونا گذرونده  بعد هم در حین عصبانیت همیشه حرف هایی زده میشه که فقط حرفن از دل خارج نمیشن اگر بخوای حرص بخوری زود پیر میشی

بعد اون حرف چه برخوردی کردی ؟                     ...

شوهرم اهل مشاوره رفتن نیست .کلا مشکل من با شوهرمه یه خانواده پر توقع داره که هی میخوان تو خصوصی ترین روابط ما دخالت کنن اون اجازه میده اما من نه .شوهرم زبونه اونا میشه جلو من به جای اینکه بگه تو ناراحت نشو طرف مثلا منظوری نداشت ولش کن ناراحت نشو و .. یا اینکه بعد بره بگه چرا این حرف رو به زنم زدید هیچی نمیگه کلا به اونا فقط با من بحثش رو میکنه منم تصمیم گرفتم با کم کردن رفت و امدم هیچ بحثی رو پیش نیارم دیگه .

شوهرم اهل مشاوره رفتن نیست .کلا مشکل من با شوهرمه یه خانواده پر توقع داره که هی میخوان تو خصوصی ترین ...

خودتم بری پیش مشاور بهت میگه چه رفتاری بکنی خوبه یا چجوری یاد شوهرت بدی ولی در کل سنش که بیشتر بشه بیشتر میفهمه .......................  سعی کن روی خودت کار کنی اعتماد به نفس تا حرف هیچ کس برات مهم نباشه همه چیو پشم بگیر . اگر بدونی من چه چیزایی در طول زندگیم شنیدمو پشم گرفتم خیلی از ذهنم نرفته ولی با پشم در نظر گرفتن اعصاب خودت سالم میمونه . عزیزم خوشبخت بشی هر روز دعا کن  خدایا همه زن و شوهرا رو پیش هم عزیز کن منو هم پیش شوهرم عزیز کن 

فالوم کنید رمان میذارم    
خودتم بری پیش مشاور بهت میگه چه رفتاری بکنی خوبه یا چجوری یاد شوهرت بدی ولی در کل سنش که بیشتر بشه ب ...

مرسی دوست عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی😚😚😚حتما به حرفات عمل میکنم💗