2777
2789
عنوان

تنبیه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8037 بازدید | 101 پست

من جاى شما ميبودم خونه مامان بابام ميموندم ميگفتم خب من نميتونم مامان بابامو تنها بذارم هيچ احد الناسى جاى مامان بابامو نميگيره 

و تو هم برو با خانواده ات زندگى كن هر وقت ازشون سير شدى و فهميدى كه زن جايگاه خودشو داره والدين جايگاه خودشونو دارن اون وقت بيا دنبالم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

شما هم هي از ايراداي خانوادش نگو فك نكن با اين حرفا چيزيرو به اون ثابت ميكني اون كه نميتونه با پدر مادرش دعوا يا قطع رابطه كنه شما سعي كن خودت اصلاح كني يا اگه كاري ميكنن و حرفي ميزنن همون موقع جواب بده و رو دلت نذار يا به شوهرت نگو 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید ناراحت شده از اینکه مامانت دخالت کرده سر لج گفته.بعدشم چرا همش میخوای بهش یگی خانوادا مقصرن؟اصلا اسمشونم نیار .اونم حرف زد بگو تو راست میگی و کار خودتو بکن.

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
باهاشون چند ماه رفت و امد نمیکنم تا ارامش پیدا کنم اما از اینور شوهرم نمایندشون شده

خب همسرت كه نميتونه رفت و امد نداشته باشه كارت واقعا اشتباه اون بايد با خانوادش رفت و امد كنه شما اگه مشكل داري نرو 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

عزيزم ناراحت نباش از اين حرف اااا زياد ميگن بمنم زياد گفته ...

اين حرفااا از مامانش نشات ميگيره چون خيلي بهش گفته كه پدر و مادر پيدا نميشه ما زحمت كشيديم ووو ..... منم همين مشكل داشتم . 

بنظر من سر سنگين باشو توام تعصب خانوادتو خيلي نگه دارررر و هميشه اول بو اونوااا ارزش بده .

شما چرا پاي خانوادتو كشيدي وسط و جلو اونا گفتي اين كارت واقعا زشت بوده و اينكه اگه همسره شما اينكارو ميكردو جلو خانوادش از خانواده شما بد ميگفت واكنش شما چي بود؟ 

زندگی بچه بازی نیس اینجور حرفارو هم اینجانگو چند نفر خانم میان میگن وای بدبخت شدی جدا شو ایوای شوهرمن بود میکشتمش یه لحظه میگن رد میشن ولی خودشون توهمون موقعیت نمیرن طلاق بگیرن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
وای دوستان نظراتتون اصلا ازلحاظ مشاوره ای درست نیس به نظرمن حق باشوهرشم هست چون همه مردا همین مدلن ن ...

نه واقعا تو تاحالا فکر میکردی نظرات اینجا از لحاظ مشاوره ای درسته؟؟  

دخترم تمام زندگی من
وای دوستان نظراتتون اصلا ازلحاظ مشاوره ای درست نیس به نظرمن حق باشوهرشم هست چون همه مردا همین مدلن ن ...

اصلا همه دارن با تعصب جواب ميدن نميدونم چرا اينجوريه!!! 

نود و نه درصد مردا از خانوادشون حمایت میکنن و بین زن و خانواده .پدر و مادر شونو انتخاب میکنن 

بنابراین طلاق بگیری فری بازم همین آش و کاسه هست با هر کس دیگه 

و این حرف شوهرت به این معنی نیست که تو رو دوس نداره البته حرفشو تایید نمیکنم ولی خواسته بگه پدر و مادر مثلشون پیدا نمیشه 

چون از اخلاق شوهرت و خصوصیاتش و همچنین خود شما رو نمیشناسم نمیشه راه کار درستی داد 

بهتره باهم برید مشاوره 

از خانواده هم کمک نگیرید که فقط حرمتها شکسته میشه مشکلی که شما دارین خیلی سادس پس خودتو ناراحت نکن مطمئنا عاشقته که هنوز داره باهات زندگی میکنه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨