2777
2789
عنوان

تنبیه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8037 بازدید | 101 پست

استارتر لطفا جواب سوال منو بده چرا جلو خانوادت مطرح كردي و اگه خودت بودي و شوهرت جلو خانوادش از تو و خانوادت گله ميكرد چيكار ميكردي؟ 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بچه بازی نیس اینجور حرفارو هم اینجانگو چند نفر خانم میان میگن وای بدبخت شدی جدا شو ایوای شوهرم ...

خوب معلومه سرشکن هووو بیارن یا خیانتم کنه بازم سر زندگیشون میمونن

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

ببخشيدا ولي جو اينجا جالبه اگه الان استارتر ميگفت شوهرم جلو خانوادش از من و خانوادم كله كرده همه ميكغتن شوهرت اخره بيشعوريو و ال و بل حالا كه استارتر اينكارو كرده بازم طرفشو ميگيرين!!!!!! 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

شما وقتي شوهرتو قبول كردي هي نبايد بگي من سرم يا اينكه كلي خواستگار داشتم به هر حال الان انتخابت همسرت بوده ولي كلا اينجور مسائل و به خانواده ها نكشونين جز اينكه رو ها به هم وا ميشه هيچي نيست 

یکم دلم وا شد برعکس بعضیا هستین کسایی هم که عالی نظرمیدین

راستي گلم شما ايران نيستي درسته؟ 

من هیچوقت اسمشونم نمیارم واسه اینکه از احوالات و کاراشون سر در بیارم کلا کنجکاو نیستم .اما اون هی در موردشون حرف میزنه که چکار میکنن.بعد که میگم خوب کافیه دیگه واسه من مهم نیست زورش میاد.دوباره شروع میکنه .من نه کارش دارم که بره خونشون یا نه هیچی بهش نمیگم اما اون فقط با تیکه کنایه داره سوختنش از بابت تحویل نگرفتن خانوادش میگه و اینکه بیا بریم وای انگار زندگی مشترک یعنی من شوهر و خانوادش !!!!!!بابا به زندگی خودت بچسب دنبال پیشرفتت باش .فقط با من لج و لج بازی میکنه هر چی میخوام رو انجام نمیده

من هیچوقت اسمشونم نمیارم واسه اینکه از احوالات و کاراشون سر در بیارم کلا کنجکاو نیستم .اما اون هی در ...

شما بايد بجاي اينكه جلو پدر مادرت حرفو بندازي شوهرتو قانع ميكردي كه مشاور برين حتي اگه راضي نميشد ميگفتي من مشكل دارم نه تو بريم منو درمان كن بعد اونجا حرفاتو ميزدي 

كارت اشتباه بوده همسرتم اشتباه كرده كه بحثو جمع نكرده و لج بازي كرده كاره جفتتون بچگانه بوده 

راستي گلم شما ايران نيستي درسته؟ 

نه گلم من ایرانم شاید با پرواز دیگه اشتباه گرفتی فقط رشتم روانشناسیه یکم تعصب دارم دوس ندارم زندگی کسی خراب شه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نه گلم من ایرانم شاید با پرواز دیگه اشتباه گرفتی فقط رشتم روانشناسیه یکم تعصب دارم دوس ندارم زندگی ک ...

اها شايد عكس پروفايلتون مث همه ممنون گلم 

نه گلم من ایرانم شاید با پرواز دیگه اشتباه گرفتی فقط رشتم روانشناسیه یکم تعصب دارم دوس ندارم زندگی ک ...

بله متاسفانه اينجا كلا يه سري عقيده هاي اشتباه  هستش 

من نمیدونم چرا تو نی نی سایت همه اونایی که با شوهرشون مشکل دارن از شوهرشون سرترن و کلی خواستگارای عالی از شوهر خودشون بهتر داشتن!

حالا جرا پس با شوهرتون ازدواج کردین با وجود خواستگارای از اون بهتر؟😒

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

خب اصلا شما چی درمورد خانوادش میگی که باعث میشی اون انقد عصبی بشه که باهات درگیر بشه .

بخدا تا به مردا درمورد خانوادش خیلی حساسیت نشون ندی انقد خشمگین و غضبناک نمیشن.

یکم سیاست به خرج بده و نسبت به خانوادش بی تفاوت باش حتی شده باهاشون رفت و آمد کن ولی یه مدت بدگویی و جنجال نکن ببین شوهرت از این رو به اون رو میشه

ببخشيدا ولي جو اينجا جالبه اگه الان استارتر ميگفت شوهرم جلو خانوادش از من و خانوادم كله كرده همه ميك ...

عزیزم خانواده من دخالت کردن چون خانواده اون قبلش کلی توهین به من کرده بودن و جلو خود پسرشون بود و شوهرم کلی ناراحت شد بعد به جای اینکه بیاد اونارو تنبه کنه یه مدت انگار نه انگار این اتفاقا افتاده هی واسه خودش رفت و اومد حتی بچه رو هم برد خب تو که دیدی خانوادت مقصرن چرا هی به من میگی بیا و میگی میخندی باهاشون پس تکلیف من چیه تو این زندگی چوب باغله تشریف دارممممم!!!!!