2777
2789
عنوان

بنظرتون سیسمونی بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 105 پست

من که نذاشتم مامانم هیچی بگیره همه رو خودم گرفتم والا یکی دیگ بچه میاره یکی دیگ باید خرج کنه وقتشه این رسم برداشته بشه دیگ....من ک خونواده شوهرم چندبار تیکه پروندن اما شوهرم با اشاره من چنان پرید بشون ک خفه شدن

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃
من که نذاشتم مامانم هیچی بگیره همه رو خودم گرفتم والا یکی دیگ بچه میاره یکی دیگ باید خرج کنه وقتشه ا ...

خو عشقم تو شوهرت پریده بهشون اما شوهرمن اینطوری نیست جواب نمیده میگه بی احترامی نمیکم اما ولشون کن بزار بگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كمد برا وسايل بچه خيلي لازمه و تخت خواب هم همين طور چون من برا پسرم كه دو سالشه چون بچه دوم بود و اتاقش كوچك نگرفتم و الان خيلي برا وسايلش مشكل دارم به نظر من تخت و كمد رو بگير منتهي ي چي بگير كه تا ده سال استفاده كني ساده و شيك و اينكه خيلي گرون ماركدار نگير اما وسايل مثل كالسكه واقعا لازمه و كرير تا شش ماه خوبه  روروك كه واقعا لازمه و لي اغوشي و ني ني لاي لاي خيلي واجب نيست اسباب بازي خيلي نگير به جاش پولشو بده كمد بگير ي مارك اسباب بازي هست كه از چند ماهگي داره تا چند سال واقعا عاليه من تازه كشفيدم فوقالعاده خوب و با كيفيت به نام هولي تويز  و واقعا ارزون ميتوني اونو بگيري كه خيلي گرون نباشه

من فكر ميكنم شما روحيه حساسي داري بهتره بگيري اما خيلي ماركاي گرون مثال بالسازو يا ساحل چوب رو نگير ي كم سبك تر اما با سليقه انتخاب كن چون فكر ميكنم اگه نگيري قلبا پشيمون ميشي ولي يادت باشه عزيزم اصلا حرفاي خوانواده شوهر رو به هـيچي حساب كن به شوهرتم غر نزن 

مادر شوهر من برا دخترش طلا خريد وقتي بچه دوم دنيا اومد برا من كه تازه پسر شون يكي است و به قول خودشون خيلي دوستش دارن ي كم پول اونم بعد ي هفته كه خونمون بود كرد او كيسه فريزر داد به من ميخواستم اتش بزنم فكر كن دو سال پيش 

وقتی جا نداری نخر. اگر چیزی گفتن بگو اتفاقا مامانم اینا میخواستن بخرن من دیدم خونه ام کوچیکه شرمنده  دلشون شدم گفتم نخرن. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من نی نی لای لای. رورویک . لباس تا شش ماهگی و شیشه شیر و پستونک . همین. ساک لباس و لوازم تعویض پوشک. ۳_۴ تا بسته پوشک. وان حمام و لوازم بهداشتی هم خریدم. چیز دیگه یادم نمیاد خریده باشم 

بعدها به مرور و اقتضای سنش براش خرید میکردیم همه اش هم شوهرم میخرید . مامانم یه سرویس سبک طلا بهم کادو داد که شوهرم میگفت قبول نکن .اسباب بازی هم فقط چند تا جغجغه خریدم