2777
2789
عنوان

بنظرتون سیسمونی بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 105 پست

ببین من بخاطر حرف مردم حاضر نشدم فسقل خونه رو بکنم بازار مکاره. گور بابای حرف مردم. مثلا بییام یه خروار لباس بخرم ایا به فصلش بخوره یا نه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدها به مرور و اقتضای سنش براش خرید میکردیم همه اش هم شوهرم میخرید . مامانم یه سرویس سبک طلا بهم کا ...

منم مامانم میگه وسایلی ک بدردت میخوره میگیرم برات تخت و کمدو پولشو میدیم یابزار بانک یابرا نی نی طلابگیر .یا اگه لازم داشتی ب ی زخمی بزن .

https://www.google.com/search?q=%D9%86%DB%8C+%D9%86%DB%8C+%D9%84%D8%A7%DB%8C+%D9%84%D8%A7%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87&client=tablet-android-huawei&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj8yYmCu8HWAhXza5oKHRyHAk8Q_AUIESgB&biw=600&bih=960

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

نمیدونم بخدا موندم بعداز کلی فکر اخر ب این نتیجه میرسم من چ بخرم چ نخرم اونا ک حرف در میارن پ ول کن بزار نگیرم ن اینکه بگیرمو بعد غصه بخورم ک چرا میگن من ک همه چی گرفتم

ولی نی نی لای لای عالی بود . خیلی بکارم اومد . یادمه خریدم ۲۵ هزار تومن ازین معمولی ها بود  

تا چند وقت بچه تون ازش استفاده کرد؟ مارک دلیجان رو مبگی؟ اون الان ۶۰-۷۰ تومنه

منم دقیقا همینا رو براش گرفتم و بیشتر شو گذاشتم به وقتش، ولی مونده بودم نی نی لای لای بگیرم یا نه، اونم بخاطر زمان هایی ک اگه خودم نتونم بچه رو بخوابونم یکی بتونه همونو تکون بده و بخوابه بچه. بچه ننه نشه 

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 
تا چند وقت بچه تون ازش استفاده کرد؟ مارک دلیجان رو مبگی؟ اون الان ۶۰-۷۰ تومنه منم دقیقا همینا رو بر ...

من خودمم همینارو میگم ز بار میگم بزار همه چی باشه بگیرمش هم بخاطر دهن مردم هم اینکه بچه هما چی داشته باشه بعد میگم ول کن وقتی لازم نداره براچی بگیرم 

خونوادم عزیزم .اما خونمون کوچیکه ولی از ی طرفم میگم خونواده شوهره بعدن حرف درنیارن 

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن، خانواده شما که داره هزینه میکنه بگیر بذار دهن ملت بسته شه بابا. خرج بچه رو باز بعدا خدا میرسونه. این پول خرج میشه فقط بعدا حرف و حدیثش واست میمونه