2777
2789
عنوان

بنظرتون سیسمونی بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 105 پست
پس اگه واسه اون جاری نگرفتن واسه تو هم احتمالا نمی گیرن

والا تو عید نمیدونستیم حاملم .اخه منو شوشو خیلی کمک میکنیم مادرشوهرمو .جلوفامیلا گفت هرموقع بچه دار بشن ی کادو خوب برا نی نی میگیرم چون خیلی کمک حالمن .اما جاریم میگفت الکی میگن نمیگیرن منم چندروز پیش دوباره ب برادرشوهرم گفتم ک برسونه بهش ک گفته میگیره چون خانواده منم میگیرن اونم باید بگیره  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=46015099]ب شوشو ک میگم چیکار کنیم میگه نمیخاد تخت و اینا .میگم پ دهن فامیلات چی .میگه ولشون کن مگه نون و ابمو ...[/Qمادرشوهر وخانواده شوهر رو که هرکاری کنی بازم زر میزنن

کادوی خوب از نظر یکی می شه 20 هزار تومن از نظر یکی 20 میلیون تومن

ن منظورش طلا بود گفت اگه پسر باشه ی زنجیر براش میگیرم دخترباشه دستبند .اما میگن نمیگیره .اونروز برادرشوهرم میگفت جاریم دزوغ میگه میگیره .

بابام اینا میگن لباس و کالسکه و بقیه چیزارو برات میگیریم اما بنظر ما کمدو تخت و نگیر پولشو میدیم بزا ...

يعني چه 

نه بخر نه پولي ازشون بگير

من اصلا نميفهمم چطور براشون حقي قائليد كه بگن چرافلانو ندادن خانوادت؟؟!!!!!

يعني چه  نه بخر نه پولي ازشون بگير من اصلا نميفهمم چطور براشون حقي قائليد كه بگن چرافلانو ندا ...

خانواده شوهره دیگه جلو خودم ک نمیان بگن میبینی جلو کس دیگه میگن اونا میان میرسونن 

خانواده شوهره دیگه جلو خودم ک نمیان بگن میبینی جلو کس دیگه میگن اونا میان میرسونن 

نباید مهم باسه.بچه یکی دیگه است پدر و مادر دختر سیسمونی بدند؟خیلی زوره والا.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزيزم تجربه به من ثابت كرده بعد هفده سال زندگي مشترك كه به حرف كسي چه خانواده خودت و شوهرت اهمي ...

سلام عزیزم میخام اهمیت ندم اما بازم فک میکنم میبینم فضول زیاده و حرفاشون اعصابم بهم میریزه باز