2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همه‌جور تاپیک با وجود آقایون هست انواع اقسام تاپیک جنسی البته من نسبت ب مردای اطرافم میگم ک ه ...

نه منم تا اونجایی که مطمئنم داداشام و همسرم و چندتای مرد اطرافمون تو نی نی سایت نیستن چون دائم سرکار هستن. ولی فامیل و آشنا و نمیدونم دیگه

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹

وای گفتم ناموس یاد یه چی افتادم. دیروز تو خیابون دعوا شد. مرده داد میزد به ناموس خواهرمممم به ناموس مادرم. فحش و فحش کشی. من اوووونقدر خجالت کشیدم. این چیه قسمشو میخورن بعضیا

کاربری قدیمی حکم ناموسمونه داره. ولی به نظر من خیلی الکی هم تعلیق میکنن در بیشتر مواقع که لزومی ندار ...

آره دقیقن این کاربری فابریکمه خیلیم روش حساسم 

سعی دارم نگهش دارم

گنجشک های درنده
پس می‌رسیم ب حرف من ک مردای درست حسابی نی نی سایت ندارن

نمی تونم در مورد هیچ انسانی قضاوت کنم.  خدا میدونه که درست حسابی هستن یا نه.  به هرحال این درسته که واقعا جای مرد تو نی نی سایت نیست چون بلاخره سوال های زنونه پرسیده میشه..  بلاخره ما هم حق داریم راحت باشیم. بدون حضور آقا سوال بپرسیم ولی دیگه باید بفهمیم آقا هست اینجا و داره متاسفانه می خونه

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹