2777
2789
عنوان

بمونه یادگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 83 پست
اخی چه مهربون🥺اره واقعا خیلی معصومن

خدایی وقتی بچه ها مریضن اشکم در میاد😅

ایشالا عروسی و دامادیشونو ببینی🌹🌹🤲

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی وقتی بچه ها مریضن اشکم در میاد😅ایشالا عروسی و دامادیشونو ببینی🌹🌹🤲

اخی😅

نمیدونم بچه داری یانه ولی اگه نداری بدون انقد بچه ها مریض میشن که اگه باهر مریضیشون گریه کنی چشمه اشکت خشک میشه😄تب و دلدرد چیز خیلی سختی نیست خدا اونارو از بیماری های لاعلاج حفظ کنه🤲

خیلی ممنون از دعای قشنگت🌼

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

اخی😅نمیدونم بچه داری یانه ولی اگه نداری بدون انقد بچه ها مریض میشن که اگه باهر مریضیشون گریه کنی چش ...

نه ندارم

دست خودم نیست🥲 😅😅

ان شاءالله از هر مریضی بخصوص لاعلاج حفظ کنه.

خواهش میکنم 

🌹🙏🏻

نه ندارمدست خودم نیست🥲 😅😅ان شاءالله از هر مریضی بخصوص لاعلاج حفظ کنه.خواهش میکنم 🌹🙏🏻

راستی الان یادم اومد،شما بودین با من بحث میکردین راجب زمین کروی؟!

راستی الان یادم اومد،شما بودین با من بحث میکردین راجب زمین کروی؟!

احسنت

گفتم شما یه دلیل بیار که تخته

من ۳ دلیل میارم

وقتی گفتی که بچه های گلت کسالت دارن، نتنها از ادامه بحث منصرف شدم 

بلکه کلا دپرس شدم

شما به پیجی که گفتم سر زدین؟

اتفاقا میخواستم بپرسم این پیج کجاست؟

تو اینستاست؟

یا چای دیگه؟

میشه لطف کنی و دوباره اسم پیجو بدی؟🙏🏻

حتما باعث خوشحالیه

ولی لطفا ازتون خواهش میکنم اول تمام هایلایتای اون پیج رو شخم بزن حتی یدونه رو هم رد نکن

خیلی دوست دارم بعد از اینکه خوندی و دیدی بیای اینجا و نظرتو بگی😊

(resayper)

حتما باعث خوشحالیهولی لطفا ازتون خواهش میکنم اول تمام هایلایتای اون پیج رو شخم بزن حتی یدونه رو هم ر ...

ممنونم 

از شما واقعا ممنونم 

راستش من خیلی اهل مطالعه ام

حالا تعریف  از خود نباشه، اطلاعات عمومیم هم خیلی خوبه

علاقه زیادی به مباحث چالشی دارم

مطمئن باش اون پیجو شخم میزنم

نتیجه رو تا ۱۲ شب میام و بشما میگم.

چون احتمال زیاد دیگه از فردا تو سایت نباشم

ممنونم از شما واقعا ممنونم راستش من خیلی اهل مطالعه امحالا تعریف از خود نباشه، اطلاعات عمومیم هم خی ...

ای بابا چرا نباشی☹️

اولین کاربر اقایی هستی که از نبودت دلخور میشم

دست مریزاد تربیت مادرت که بدون سواستفاده کردن با یه خانوم در کمال احترام صحبت میکنی🫡👏👏

ای بابا چرا نباشی☹️اولین کاربر اقایی هستی که از نبودت دلخور میشمدست مریزاد تربیت مادرت که بدون سواست ...

این نظر لطف شماست خانم🌹🙏🏻

قطعا خود شما هم انسان برازنده ای هستی

و یقین دارم فرزندای گلتو لیدی و جنتلمن تربیت میکنی🙂🌹