2777
2789
عنوان

بمونه یادگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 83 پست
این نظر لطف شماست خانم🌹🙏🏻قطعا خود شما هم انسان برازنده ای هستیو یقین دارم فرزندای گلتو لیدی و جنت ...

خیلی ممنون🫠

نگفتی چرا نباشی،میخای تعلیق کنی خودتو؟یا برای مدتی کار داری و فعلا نمیای؟

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

ای بابا چرا نباشی☹️اولین کاربر اقایی هستی که از نبودت دلخور میشمدست مریزاد تربیت مادرت که بدون سواست ...

واقعا شما جز همون ۳درصدی.

شاید باور نکنی بارها و بارها، بی دلیل، حتی در کمال نمک نشناسی و حق نشناسی از سوی کسی که راهنماییش کردم، بمن توهین شده. حس میکنم آقایون اینجا شهروند درجه ۲ هستن.

اونم از سوی کسایی که داعیه برابری جنسیتی دارن

و این خلی بده، 

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شما جز همون ۳درصدی.شاید باور نکنی بارها و بارها، بی دلیل، حتی در کمال نمک نشناسی و حق نشناسی ا ...

خب دیگه گاهی ام حق دارن،درخواست هایی که از سمت مردا میان به شدت ما خانوما رو عصبی میکنه،احترام،احترام میاره

شما خودتون محترمین و لایق احترام🌼

واقعا شما جز همون ۳درصدی.شاید باور نکنی بارها و بارها، بی دلیل، حتی در کمال نمک نشناسی و حق نشناسی ا ...

اون پستتونو پاک کردین

راستش خیلی کنجکاو شدم پس قبول میکنم😃😅

خب دیگه گاهی ام حق دارن،درخواست هایی که از سمت مردا میان به شدت ما خانوما رو عصبی میکنه،احترام،احترا ...

تا حدودیشو قبول دارم

درخواست رو میشه

خیلی راحت رد کرد

یا اصلا نادیده گرفت

شما بزرگوارین🙏🏻

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

تا حدودیشو قبول دارمدرخواست رو میشهخیلی راحت رد کردیا اصلا نادیده گرفتشما بزرگوارین🙏🏻

ببخشید دوستی رو لغو زدم 🤍

از اینکه میمونی خوشحالم✨️

خوب کردیناما فعلا قصد تصمیمم عوض نشده

بابا بیخیال

اتفاقا منم چند روز پیش یه کاربری بهم میگفت تو زن نمایی😅

انقد حرص خوردم اخه چند نفرم لایکش کرده بودن،بیخال شدم

توام بیخیال🙂

@چرچیلممم‍ 

عزیزم بقیشو یاد نگرفتی من یادت میدم

...نه سر میشد نه گرمش

کاش مامانم مثل تو

یه روز میشد کانگورو

جایی میرفت کاری داشت

منو تو کیسه اش میذاشت🥰😍😂

@چرچیلممم‍ عزیزم بقیشو یاد نگرفتی من یادت میدم...نه سر میشد نه گرمشکاش مامانم مثل تویه روز میشد کانگ ...

@چرچیلم‍ 

این برای تو بود،چقد چرچیل زیاده😑😅

عجب🤣یکی ام نیست فیک مارو بزنه😏

خدا نیاره اون روز رو🤦‍♀️

تاپیک هام هستش ک میرفت به دوستام یا مردها از طرف من درخواست میداد

جالب اینه که فکر کنم آشنا بود چون مشخصاتمو می‌دونست و به طرف می‌گفت

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️