2777
2789
عنوان

بمونه یادگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 83 پست
باید تحیق کنیم خیلی باشنیده هانمیشه تصمیم گرفت

قبول دارم ولب من کلا تمرکز و هدفم یه چیز دیگه اس

تو نی نی سایت نمیشه گفت چون با سیل روانی بودن مواجه میشم

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دگ گفتنشم فایده نداره چون نابود شدم من

چن هفته پیش با یه آقایی آشنا شدم به قصد خواستگاری الان دیدم یه نفر با همون اسم به من درخواست داده ت نی نی سایت بعد از قبول درخواستش بعد چند دیقه دو بار بهم زنگ زد دارم روانی میشم کلی اینجا دربارش تاپیک زدم قشنگ شرفم رفت

دگ گفتنشم فایده نداره چون نابود شدم منچن هفته پیش با یه آقایی آشنا شدم به قصد خواستگاری الان دیدم یه ...

اخه شاید اون نباشه،کلی اسم هست که بین اقایون مشترکه،شوهر من خودش اسمش نایابه بعد اینجا یکی درخواست داده با همون اسم

این درحالیه که شوهرم اصلا نمیدونه نی نی سایت چیه

اخه شاید اون نباشه،کلی اسم هست که بین اقایون مشترکه،شوهر من خودش اسمش نایابه بعد اینجا یکی درخواست د ...

اخه اسمم ت شبکه های مجازی مشترکه با یه سرچ همه جا میشه پیداش کرد ت تاپیکام دقیقن همه اطلاعاتم لو رفته 🤦🏻‍♀️

اخه اسمم ت شبکه های مجازی مشترکه با یه سرچ همه جا میشه پیداش کرد ت تاپیکام دقیقن همه اطلاعاتم لو رفت ...

ن عزیزم تو حساس شدی وگرنه این همه ادم هستن اسمشون محمده یا این همه ادم که علیه

اونم نیومده تامیکای تمام کاربرارو شخم بزنه تا برسه به تو،خیالت راحت

سلام

حالتون خوبه؟

چند روز پیش توی یک تاپیک گفتین که حال بچه هاتون خوب نیست. 

خواستم حالشونو بپرسم، الحمدالله خوب شدن؟

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

سلامحالتون خوبه؟چند روز پیش توی یک تاپیک گفتین که حال بچه هاتون خوب نیست. خواستم حالشونو بپرسم، الحم ...

سلام خیلی ممنون✨️🌱

بله خداروشکر خوب شدن فعلا،البته گاهی دلدرد میگیرن که یه گوشه دراز میکشن،کفر نباشه ولی چندساعتی نفس میکشم😂🫠

سلام خیلی ممنون✨️🌱بله خداروشکر خوب شدن فعلا،البته گاهی دلدرد میگیرن که یه گوشه دراز میکشن،کفر نباشه ...

خب خداروشکر 🌹

نگرانشون بودم.

من واقعا تحمل بیماری بچه هارو ندارم

خیلی معصومن❤

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست