2777
2789
عنوان

سوال درمورد خواب دیدن

61 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شبتون بخیر. قبل از هرچیز بگم این موضوعی که مطرح میکنم مربوط به جنس مخالف نیستا😊🙂 حالا سوالم اینه: تا حالا براتون پیش اومده یکی رو به خاطر مثلا اخلاقش یا هرچی، خیلی مهرش به دلتون بشینه ولی باز ازش یه رفتارایی که نمیپسندید رو ببینید و دیگه ازش فاصله بگیرین و زندگیتونو بکنید و حتی بهش فکر هم نکنید، ولی یکدفعه یه شبِ خاص (نه هرشب و نه تند تند) خوابشو ببینید و بعد از بیدار شدن احساس کنید چقدر دلتون براش تنگ شده و با اینکه دیگه هیچ حسی بهش نداشتید، ولی این خواب یکم هواییتون کنه و حداقل چندساعت زمان ببره تا این حس برطرف بشه و دوباره بی تفاوت بشین؟ برام جالبه نظرتونو بدونم میدونم الان خیلیا میگن تو ناخودآگاهم بوده، ولی اگه تو ناخودآگاه باشه چرا تند تند خوابشو نمی بینم؟ و یکی دوبار بیشتر نییست؟ ممکنه این دلتنگی و هوایی شدنِ بعد از خواب (البته همونطور که گفتم موقت و حداقل تا چندساعت)، نشونه ی این باشه که اون طرف دلش تنگ شده یا به ما فکر کرده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشونه نیست دقیقا چون ناخوداگاهته هر از گاهی خوابشو میبینی

ممنونم از نظرتون🌹🌹در کل یکی دوبار بیشتر نبود و بعد از اونم دیگه ندیدم برای همین شک کردم که نکنه اون فکر کرده.

راستی اینم به عنوان درد و دل بگم که: کاش راهی وجود داشت تا از این خوابا نمی دیدیدم!!!! چون خیلی حس و خوب و دلتنگی براشون میاره و درکل خیلی هوایی میکنه آدمو و باز باید با سختی از فکرمون بیرونشون کنیم!!!

من عشق اولم تصادف کرد فوت شد 

گاهی میاد تو خوابم 

ی بار اومد گقت نامرد نمی‌آییم سرمزارم بهش گفتم گلای روی قبرت میبینی من اوردم گذاشتم

بعدش نرفتم سرمزارش ک دیگ باهام قهر کرد و تو خوابم نیومد💔🥲 ب خاطر کنکور نشد ک برم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️