2789
عنوان

چادرم رفت لای چرخ موتور😰😰

1696 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها

وااااای همین دوسه ساعت پیش سوار موتور نامزدم شده بودم و به خاطر همین دعواهایی که پیش اومده بود و حرفمون شده بود زیاد صبر نکرد که من درست چادرمو سرم کنم و راه افتاد که یهو چادرم رفت لای چرخ موتور و خوردیم زمین  وااااای چشمتون روز بد نبینه خیلی بد بود کلا هردوتامون افتادیم پایین ولی خداروشکر چیزیمون نشد...خلاصه منم دیدم موقعیتش پیش اومده شروع کردم ننه من غریبم بازی و گریه کردم و ایناااا که دیگه یذره معذرت خواهی کرد و باهم حرف زدیم و آشتی کردیم   دیگه تصمیم گرفتم که یه کاری نکنم دوباره دعوامون شه چون معمولا دعوا ها از من شروع میشه😐 

به همه اونایی که عقد و نامزدن پیشنهاد میکنم اگه مثل من لجبازید و مغرورید بدونید بعضی وقتا یه اتفاقی می افته که هیچکس انتظارشو نداره ممکنه خدایی نکرده پشیمون بشید از رفتارتون ولی فایده نداشته باشه...امشب واقعا یه لحظه مرگ رو جلو چشمام دیدم چون ماشین پشت سری نزدیک بود از رومون رد بشه واقعا خدا بهمون رحم کرد...فهمیدم خدا مارو دوباره به هم دیگه هدیه داد دیگه میخوام دختر خوبی باشم😉شماهم باهم خوب باشید دوستون دارم  

مدافع حرمش نه ولی مدافع چادر مادرش هستم...یا زینب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حجابت نجاتت داد...

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
😂😂😂😂الان بهش میگم واسش ننه من غریبم بازی در آوردی😂😂😂

انقد الکی گفتم وای سرم وای پام😂😂 گریه میکردم وحشتناک...تو خیابون همه جمع شده بودن از تو دسته خانوما برام آب قند اوردن منم بدتر گریه میکردم

واقعا خدا بهتون رحم کرده .چون موتور خیلی خطرناکه.

منم زیاد غر میزنم ولی به شوهرم گفتم من با غر ززدن خودم رو تخلیه میکنم وگرنه هیچی تو دلم نیست .به غرهام اهمیت نده و ناراحت نشو ،من اینجوری سبک و ااروم میشم   

خدایا شکرت 
منم یبار سرهمین لجبازیامون که تقصیرمن بود خوردیم به ماشین جلوبی. یبارم رفتیم تو جدول ولی بازم آدم ...

خخخخخ...امیدوارم کار به بدتر از اینجا نکشه

حجابت نجاتت داد...

واقعا...قربون فاطمه ی زهرا برم...زندگی خودم و نامزدمو به اضافه ی مهر و محبتمون دوباره بهم برگردوند