2789
عنوان

چادرم رفت لای چرخ موتور😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 43 پست

من پله برقی برای یه نفر رودیدم. همیشه تو پله برقی به خانومای چادری گوشزد میکنم چادرشون رو جمع کنن. یه صدقه بنداز.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم هرشب تصمیم میگیرم صبح ک بیدار شدم دختر خوبی بشم اما متاسفانه صبح با ی انرژی مضاعف برای دختر بد بودن چشم باز میکنم و اینک حملههههه ب شوهرِ محترم 😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

یادم افتاد خیلی وقت پیش یه خانم با شوهرش و پسرش سوار موتور میشن خانم خیلی چاق و تپل یود خلاصه ایشونم چادرش گیر میکنه و خانم میخواسته چادرشو در بیاره از عقب موتور یهو میفته از عقب شوهرشم پسرشو جلو خودش بوده رفتن ولی نفهمیدن خانم افتاده از عقب خلاصه کلی دور میشن عد میبنهزنش نیست دور میزنه میرهه میبینه زنش افتاده کنار جاده نشسته    منم شنیدم   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
واقعا...قربون فاطمه ی زهرا برم...زندگی خودم و نامزدمو به اضافه ی مهر و محبتمون دوباره بهم برگردوند

امیدوارم این حس دایمی باشه براتون...

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

عزیزم خدا برای هم نگهتون داره.

ولی پارسال یه زن و شوهر با بچه فکر کنم دو سه ساله همین اتفاق براشون افتاد بچه مرد در جا چون ضربه بدی به سرش خورده بود نمیدونم دیگه زن و شوهره چی شدن ولی همه گریه کردن و شوکه شدن 

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن
چه ربطی داشت؟ 

منظورش آشتی بوده

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
عزیزم خدا برای هم نگهتون داره. ولی پارسال یه زن و شوهر با بچه فکر کنم دو سه ساله همین اتفاق براشون ...

وای باید دیگه حسابی حواسمو جمع کنم

مدافع حرمش نه ولی مدافع چادر مادرش هستم...یا زینب
چطورمگه عزیزم؟؟از کجا معلومه؟

از تعریفت ونتیجه گیریت...تاپیک قبلیو خوندم..یادمه...خداراشکر اشتی کردین

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل