2789
عنوان

چادرم رفت لای چرخ موتور😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 43 پست

وای چقد شما که توی نیینی سایت هستید همتون مهربونید😍انقد حس خوبی میگیرم از نظراتون.... من خیلی گریه کردم برم بخوابم😂 شب همتون خوش عاقبتتون به خیر  

مدافع حرمش نه ولی مدافع چادر مادرش هستم...یا زینب
چه ربطی داشت؟ 

نجات از تلخی زندگی مشترک...ولی من معتقدم بعضی وقتا یه اتفاق تلخ وکوچیک توزندگیمون میفته وماروشوکه میکنه اینجوراتفاقا مانع از پیامدهای خیلی بدترمیشن.شاید جلوتر یه اتفاق بدتری منظرشون بوده ولی بایه زمین خوردن معمولی سروتهش هم اومده...اینجوری هم میشه نگاه کرد به قضیه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورش آشتی بوده

آفرین باهوش

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
انقد الکی گفتم وای سرم وای پام😂😂 گریه میکردم وحشتناک...تو خیابون همه جمع شده بودن از تو دسته خانوم ...

خداروشکر که چیزیت نشده من وقتی نوزاد بودم چادر مامانم گیر کرده لای چرخ موتور مامانم یه مدت کما بوده به خاطر ضربه ای که به سرش خورده بوده ولی خدا دوباره بهمون دادتش,

من خودمم یه دفعه میخواستیم بریم عروسی که پسر همسایه مون دوچرخه سواری میکرد منم خیلی دلم میخواست بعد چندین سال دوچرخه سواری کنم بعد دچرخه شو گرفتم با خوشحالی دوتا رکاب زد دنده گیر کرد بهعد فهمیدیم شال لباسم از عقب گیر کرد 20 دقیقه داستیم شالمو از دنده دوچرخه بیرون میکشیددم خلاصه زهر مارم شد  شال لباس مم خراب شد   دیرم رسیدم مراسم عروسی

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

من ميترسم از موتور به موتوري تو خيابون ميلينم تنم ميلرزه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
منم هرشب تصمیم میگیرم صبح ک بیدار شدم دختر خوبی بشم اما متاسفانه صبح با ی انرژی مضاعف برای دختر بد ب ...

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی