2789

بابا همه مغز و عقلتونو میبینن کی نگاه قدتون میکنه مگه اینکه دیگه ۱۶۰ سانت باشید که بازم دختر کوتاهتر ازتون هست

علاقه دارین دختر بلند تر از خودتون بگیرین چتونه عزا گرفتین

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اینجا الکی دغدغشون کردن جلب توجه بخرن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این پسر خاله زنکه رو میگی ؟این کلا مشکل داره بنده خدا حالش خوب نیست 😅😅چند تا هم کاربری داره

نمیدونم کدومو میگی ولی هی میبینم تاپیک قد میزنن

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نه بابا اینجوریم نیستیم

برو تاپیکای پسرا رو بخون اصلا بحث قد میشه میخوان بترکن قد شما مثلا چنده؟

یه نفر هست چندتا کاربری داره مشکل روحی داره انگار بنده خدا

مشکل روحی 🤣🤣🤣

من ۱۷۵

میگم چرا پسرای هم قد شما هی دختر قد بلند میخوان گیر میدن دحترای قد بلند؟

خب قد برای یه مرد حرف اول رو میزنه دیگه من زیباترین مردا رو دیدم قدشون زیباییشون رو گرفته و نمیزاره به چشم بیاد قیافشون

بعضی عشق ها تمام نمی شوند؛ فقط تبدیل به دلتنگی می شوند تو در من تمام نشده ای فقط دورتر شده ای... شاید عشق همین است، تبدیل شدن حضور یک نفر به بخش جدایی ناپذیر از وجود خویشتن.