دوستای عزیزم . اول بگم ک من فقط نظر شخصی ام رو میگم . شاید اشتباه باشه و یا خیلی از شما موافق نباشید .....
من خودم خیلی نگران تک فرزندی پسرم بودم . اما دیدم زمانه خیلی عوض شده . دیگه تک فرزندی میتونه دغدغه ی بزرگی نباشه چون بنظر من چون خیلی ها تک فرزند هستن . مجبور میشن ک دوستای خوبی برای هم باشن . حتی شاید از خواهر و برادر نزدیک تر . در واقع ما باید دوست یابی رو یاد بچه ها بدیم . هم دلی زو یادشون بدیم . تا در آینده احساس تنهایی نکنن . و براشون هم بسیار وقت بداریم .
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
شرایط هم ک اونقد سخت شده بچه دیگه آوردن یعنی بدبخت کردنش
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متأسفانه باید بگم دوست اصلا جای خواهر یا برادر رو نمیگیره🙁حسادت و رقابت ذاتی و متفاوت بودن نوع تربیت ها و خانواده ها مانع از این موضوع میشه،طبق تجربه ام میگم
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
منم موافقم با تک فرزندی ینی نه از نظر جسمی نه روحی نمیتونم بچه دوم بیام اما دخترم دیشب میگفت مامان اگه شما و بابا فوت کنید برید پیش خدا و نباشید من خیلی تنها میشم عذاب وجدان گرفتم خیلی از تنهایی میگه همش میگه کاش منم مثه بقیه خواهرو بردادر داشتم
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
پسر منم تک فرزنده هیچ راهی ام برای فرزند دوم ندارم
خودم دوتا خواهرو دوتا برادر دارم همین الان دارم از غصه ی کارای برادرم سکته میکنم فکر نمیکنم پسرمم بیشتر از غصه های من غصه بخوره بستگی داره چطور با زندگی کنار بیاد حرص تنهایی تک فرزندا رو نخورید
من نظری در مورد چند فرزندی یا تک فرزندی ندارم ولی واقعا فکر میکنییه دوست هرچی هم صمیمی باشه کار خوا ...
خونواده شوهر من شیش تا بچه ان
ولی یکی در میون باهم مشکل دارن زیر پوستی
با دوست و رفیقاشون مشغولن هر کدوم
بعضی وقتا یک دوست از خواهر و برادر هم بهتره
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
من نظری در مورد چند فرزندی یا تک فرزندی ندارم ولی واقعا فکر میکنییه دوست هرچی هم صمیمی باشه کار خوا ...
نظرم این هست ک آدم میتونه دوست رو انتخاب کنه ولی خواهر و برادر زو نه . الان چقدر خواهر و برادر ک فقط حق همدیگرو خوردن و به هم آسیب زدن . چه روحی چه مالی . البته در مورد همه صدق نمیکنه .
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
خدا پسرتون رو حفظ کنه عزیزم، ولی باید قبول کنیم که هیچ کس مثل خواهر و برادر نمیشه، مثلا خود من سه تا خواهر دارم که با وجود اون ها نیازی به دوستی با غریبه به اون صورت ندارم و خیلی نیاز های عاطفی و حمایتیم از طریق اون ها براورده میشه، مثلا پنجشنبه یکی از خواهرم ساعت 2/30 نصفه شب پیام داد حال خوب نیست، همون موقع با ماشین رفتم دنبالم و کلی گشت زدیم تا اروم شد،یا موقع بیماری، خواهر سومم مدام کنارم بود و تمام کارهای خونم رو انجام میداد، کدوم غریبه ای اینجوری برای ادم تایم میزاره اونم بی منت، خواهر و برادر مخصوصا خواهر نبودشون جبران پذیر نیست...
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
متأسفانه باید بگم دوست اصلا جای خواهر یا برادر رو نمیگیره🙁حسادت و رقابت ذاتی و متفاوت بودن نوع تربی ...
واقعا فکر کردی خواهر برادر حسادت ندارم مخصوصا بعد ازدواج دارم هیچ کس نذاشت ما خونه به یک باورت میشه اگه دوستای شوهرم این حرفا رو میزدن میگفت خسودن همشون نراشتم خونه بخریم شر هرچیزی ترکیذن ما کاری کردیم