2777
2789

سلام 

خواهرزاده ام درسش خوبه ، میترسه الان اوضاع معدل و اینا همه هم کم گرفتن رفته کلاس بیرون میگه کشش ندارم خواهرم ترسش از آینده شغلیه نظر شما چیه؟ کمک کنید

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

هنرستان بنظرم علاقه حرف اولو میزنه ولی ولی بین انسانی تجربی صد درصد انسانی تجربی دیگه رو بورس نیست

حقوق بازار شغلی خوبی داره؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید آزمون شخصیت شناسی بده

نمرات

علاقش

بررسی شه

و متناسب با این ۳ آیتم یه انتخاب اگاهانه انجام بده

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

وکالت اره خیلی خوبه

دلم میسوزه براش خدایی الان خیلی بی انگیزه شده افسردگی گرفته خیلی میترسه

باید آزمون شخصیت شناسی بدهنمراتعلاقشبررسی شهو متناسب با این ۳ آیتم یه انتخاب اگاهانه انجام بده

نمراتش که خوبه اولیت الف آورده همه رو

ولی سردرگمه