2777
2789
عنوان

ذكری دعایی چیزی تا حالا خوندین زود حاجت مهمی رو گرفته باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18199 بازدید | 46 پست
یه چیزی هم میگم میدونم ربطی به دعا نداره ...  فنگ شویی و خلوت کردن دور برتون خیلی موثره ...باع ...

رو جذب و انرژیها هم دارم كار میكنم. 

رفع انباشتگی هم یكم كردم ولی راست میگی باید بازم یه سر و سامانی به اتاقم بدم 

ولی چون مجردم فنگشویی رو تو كل خونه نمیتونم پیاده كنم مامانم نمیزاره

ماشالله 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهل روز سوره حشر رو باید خوند ؟

اره عزیزم اگه 40 روز بدون یه روز نخنوندم خوندی حتما به حاجتت میرسی ولی اگه یهر وز شد نخوندی تو این 40 روز بدون به حاجتت نمیرسی

خدایا ...یه نگاهی به دلم بکن ....😢😢😢
رو جذب و انرژیها هم دارم كار میكنم.  رفع انباشتگی هم یكم كردم ولی راست میگی باید بازم یه سر و ...

اتاقت ... ذهنت ... با اینها شروع کن

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

من که همیشه دنبال یه منجی هستم دعاش درحقم مستجاب بشه ولی پیدا نمیکنم😥

مثل امثال:ایت الله بهجت,قاضی,شیخ نخودکی و.......روحشون شاد نور به قبرشون بباره امیدوارم ما روهم دعا کنن

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
چهل روز سوره حشر رو باید خوند ؟

ﺳﻮﺭﻩ ﺣﺸﺮ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺭﻭﺍﯾﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺩﺭ ۶ ﺁﯾﻪ ﺁﺧﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﺳﻤﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﯾﺎﺕ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺷﺪﻩ:

۱-ﮐﻠﻤﺎﺕ ﺁﻥ ﻧﻘﻄﻪ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﺁﻥ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺎﭘﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ.

۲- ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻟﻠﻪ ﯾﺎ ﺑﻌﻀﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻮ ﻣﯿﺪﺍﻧﻨﺪ. ﺑﻌﻀﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﻧﺮﺍ ﺍﻟﻠﻪ ﻻ ﺍﻟﻪ ﺍﻻ ﻫﻮ ﺍﻟﺤﯽ ﻣﯿﺪﺍﻧﻨﺪ.

۳- ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﻋﺎﯾﺶ ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻣﯿﺮﺳﺪ.

ﻭ ﺣﺎﻻ ﻃﺮﯾﻘﻪ ﺧﺘﻢ:

ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﻧﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺣﺎﺟﺘﺘﺎﻥ ۴۰ﺭﻭﺯ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺳﻮﺭﻩ ﺣﺸﺮ ﺭﺍ ﺗﻼﻭﺕ ﮐﻨﯿﺪ.ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﻼﻭﺕ ﺳﻮﺭﻩ,ﺣﺎﺟﺖ ﺭﺍ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﻋﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ.ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﻋﺎﯾﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ . ﺍﮔﺮ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﺩﺭ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺣﺎﺟﺖ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺧﺘﻢ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﭘﯿﺶ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﺘﻢ ﺑﺎﺯﻣﯽ ﻣﺎﻧﯿﺪ.

ﺷﺮﺍﯾﻂ ﮐﻠﯽ ﺧﺘﻤﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﮐﻨﺪ:

ﺍﻟﻒ:ﺑﺎ ﻭﺿﻮ ﺑﻮﺩﻥ .

ﺏ: ﺭﻭ ﺑﻪ ﻗﺒﻠﻪ ﺑﻮﺩﻥ.

ﺝ: ﻣﺮﺍﻗﺒﻪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺧﺘﻢ.

ﺩ: ﺩﺭ ﯾﮏ ﻣﺠﻠﺲ ﺧﺘﻢ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ.

ﺯ: ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻋﻤﻞ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ.

ﻭ: ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻗﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺻﺪﻗﻪ ﺩﻫﺪ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﮐﻢ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﺪ. 

ﻩ: ﺍﮔﺮ ﯾﮏ ﻧﯿﺖ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺣﺎﺟﺎﺕ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺣﺎﺟﺖ ﯾﮏ ﺧﺘﻢ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻮﺩ.

خدایا ...یه نگاهی به دلم بکن ....😢😢😢
بچه ها دارم ناامید میشم دیگه از دعا كردن. كاش یكی بیاد یه دعایی راهی یادم بده

من تازه این رو جایی خوندم.روز تاسوعا با دل شكسته و چشم گريان ، ختم "يا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَيْنِ اِكْشِفْ لى كَرْبى بِحَقِ اَخْيكَ الْحُسَيْنِ"

تعدادش ۱۳۳ تا یعنی حروف ابجد اسم حضرت عباس.

گفتند مجرب هست.ولی هممونم میدونیم که حضرت عباس باب الحوائج هستند.

انشاءالله حاجت روا بشید.

من خودم یبار دلم گرفت و توسل پیداکردم به ایشون و یه روضه ای رو با خودم زمزمه کردم و گریه کردم جواب گرفتم.

ﺳﻮﺭﻩ ﺣﺸﺮ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺭﻭﺍﯾﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺩﺭ ۶ ﺁﯾﻪ ﺁﺧﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺧﺪﺍﻭﻧ ...

لطف کردی عزیزم ... حاجاتت روا ... دلت خوش

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

من یه دوره ای بعد از نماز سوره حمد، توحید، قدر و آیه الکرسی رو می خوندم بعدش پا میشدم و از خدا حاجتم رو می خواستم و به حاجتم هم رسیدم 

می گن اسم اعظم خدا تو این سوره ها هست و بخاطر همین هر کی بخونه حاجت روا میشه

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
ﺳﻮﺭﻩ ﺣﺸﺮ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺭﻭﺍﯾﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺩﺭ ۶ ﺁﯾﻪ ﺁﺧﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﺳﻢ ﺍﻋﻈﻢ ﺧﺪﺍﻭﻧ ...

ببخشيد عزيزم اون وقت در زمانِ پريودي چيكار كنيم؟