2777
2789

من چیزیایی که از نی نی سایت فهمیدم و تجربه ی خودمو و اطرافیان رو میگم

با هر کی میخواین ازدواج کنید (دخترای مجرد) اول ببینید خانوادش چه شکلیه مخصوصااااا رفتار پدرش با مادرش .

این خیلی خیلی خیلی قضیه مهمی هستش.

دیر یا زود همونطوری با شما رفتار میشه

البته با ورژن جدید تر و قوی تر اما بیس رفتار همونه.

ببینید پدر خونواده چه رفتاری با خود آقا پسر داره

همون رفتار رو قراره بابای بچه ات با بچه ات در آینده داشته باشه

مهمه خونواده ی شادی داشته باشه تا فردا افسردگی نگیرین

مهمه با احترام با هم رفتار میکنن

مهمه که از فش استفاده نمیکنن

خلاصه خونواده اش خیییییلی مهمه

کسایی که نمیخوان ازدواج پر ریسکی داشته باشن

به این مسایل خیلی توجه کنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید ساعتایی زیادی باهاشون بگذرونید تا دستتون میاد

چون معمولا اولاش نمایشیه رفتاراشون

اما بالاخره خسته میشن میشن خود واقعشون

مخصوصا تو مسافرت خیلی میشه شناختشون

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

موافقم .من که فکر میکردم همین که بامحبت و حلال خور باشن کافیه ولی خیلی اشتباه کردم خیییییییییییلی .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بخشی از حرفت درسته خانواده مهمترین چیزه و بیشترین تاثیر رو روی فرهنگ و برخورد کلی و شخصیت آدم میذاره اما ابدا دلیل نمیشه کسی دقیقا کپی والدینش باشه.

هزاران زوج موفق هستن که والدینشون طلاق گرفتن یا تو سن کم فوت کردن و حرف شما توهین به اوناست. خیلیام هستن که برعکس والدین خوبی دارن اما در نتیجه همین رفتار بیش از حد خوب، لوس و بچه ننه و حساس و عصبی و تنبل و.... شدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اره واقعا خانواده خیلی مهم هم برای پسر هم دختر پسرعموی من به  یا دختری ازدواج کرد هم پدرش معتاد بود هم برادرش  الان باید  بیایی ببینی یه پسر عموی معتاد پسری مه سالم تحویل دادیم حالا باید چی پس بگیریم. خیلی حواستون باشه

بخشی از حرفت درسته خانواده مهمترین چیزه و بیشترین تاثیر رو روی فرهنگ و برخورد کلی و شخصیت آدم میذاره ...

هر کی با هم کفو خودش ازدواج کنه خیلی بهتره اقا پسر و دختر خانومی که پدر و مادرشون از هم طلاق گرفتن با هم ازدواج کنن خب بهتر همو درک میکنن ,در ضمن طلاق گرفتن پدر و مادر یه مبحث جداست که اثرات خودشه داره زیاد مربوط نبود به چیزی که من گفتن

بعضیا هم دقیقا برعکس میشن که در هر صورت این افراط و تفرط ها خیلی اسیب زننده اس, مثلا کسی پدرش خسیسه بچه خیلی اسیب دیده از این رفتار پدرش خودش ولخرج میشه

هر کی با هم کفو خودش ازدواج کنه خیلی بهتره اقا پسر و دختر خانومی که پدر و مادرشون از هم طلاق گرفتن ب ...

شما میگید رفتاری که پدرش با مادرش داشته رو با شما داره؛ خب اینقدر بد بوده که طلاق گرفتن. هم کفو بودن هم ربطی به طلاق گرفتن نداره اون به معنی یکسان بودن از نظر مالی و فرهنگی و اخلاقیه. طلاق که مال یه قشر خاص نیست یا الزاما بچه ها آسیب جدی ندیدن که درکشون مشکل باشه یا بگردن دنبال کسی که اونم آسیب دیده باشه. حرفتون یه جورایی توهین آمیزه.

ولی به هرحال... من فقط نظر خودمو گفتم🙏

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شما میگید رفتاری که پدرش با مادرش داشته رو با شما داره؛ خب اینقدر بد بوده که طلاق گرفتن. هم کفو بودن ...

چرا فکر میکنم خودتون بچه ی طلاق هستین یا میخوایین طلاق بگیرین نمیدونم اما اصلا طلاق گرفتن حتی این معنی رو میده که اتفاقا پدر و مادر برای خودشون ارزش قائل بودن و نخواستن یه زندگی بدرد نخور رو ادامه بدن, اما باید با واقعیت کنار اومد که بچه ای که پدر و مادرش طلاق گرفتن بالاخره یه اذیتایی شده نمیشه نادیده گرفت بگیم نه اصلا اینطوری نبود

چرا فکر میکنم خودتون بچه ی طلاق هستین یا میخوایین طلاق بگیرین نمیدونم اما اصلا طلاق گرفتن حتی این مع ...

چراش که.‌.‌.

چون شما فکرتون بیماره که همچین آرزویی برای دیگران دارید. یا اونقدر خودشیفته اید که به جای قبول یک حرف منطقی یا ردش یا حداقل سکوت؛ دنبال عیب و ایراد در شخصیت طرف مقابل بگردید که زور ثابت کنید حتما احساسات شخصیش باعث میشه چیزی بگه وگرنه حق با شماست!!!

منم تو کامنت قبلی متوجه شدم و کاپ پیروزی و تسلیم شدن رو به سرکار دادم ولی ظاهرا کافی نبوده!!!!!

حقیقتا حوصله دیدن پیام بعدی شما که احتمالا چیزهایی راجع به توهین، ناراحت شدن من یا خودتون و حرفای بیربط دیگس ندارم و اصلا نمیخونم. پیشاپیش حق با شماست. شما عاقلید. دانای کلید. من هم تو دنیای تخیلیتون زندگی سختی دارم و میتونید از این فانتزی روانپریشانه لذت ببرید.

شاد و سالم باشید🏆