2777
2789
عنوان

با رژیم خالی میشه وزن کم کرد؟؟

243 بازدید | 22 پست

باشگاه ثبت نام کردم نزدیک یماهه ولی کلا تونستم تو بار برم...تو ورزش خییییییلی تنبلم. و اینکه با دخترم نمیشه برم باشگاه چون مدام تو دست وبالمه و کلافه میکنم..پیش کسیم نمیمونه اصلا. بنظرتون با رژیم میتونم از دست این شکم و پهلوم راحت بشم‌.واینکه میخوام تردمیلم بخرم ...روزانه ام یک ربع تا نیم ساعت پیاده روی مداوم دارم ...ممنون 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی شکموم هستم ...ولی حاضرم‌رژیم بگیرم اما باشگاه نرم ...البته تو باشگاهم اکثرا بهم گفتن خوبه هیکلت و شکمم رو میتونم با رزیمم آب کنم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

قربون همتون ...پس فردا میرم دکتر تغذیه واسه رژیم.. 😍😗😘😄

هفتاد یا هشتاد درصد تغذیه س بقیه ش ورزش

مامانم همیشه میگه این آفریقایی ها چرا چاق نمیشن چون غذا نیست ک بخورن...اونم میگه اصل کار رزیمه

من با رژیم تو بیست روز ۸ کیلو کم کردم و دیگه بر نگشت حوصله ورزش نداشتم

واقعااااا؟ خوشبحالت من ۱۲کیلو اضافه وزن دارم...تو دوماه آب کنم نور علی نوره ..

من‌تحت نظر دکتر تغذیم الان دیگه اضافه وزن ندارم ولی میخوام لاغر استخوونی بشم دکتر گفت اکه نیخوای شک ...

مربی باشگاه ک رفتم نیم ساعت مجبور میکرد بدویم...واقعا تاثیر داره چون شر شر عرق میرییختم.ولی خوب تنبلم

عزيزم من دكتر رژيم ميرم

خوبم كم كردم ولي نصفش مونده

دكتر بهم ميگه بايد ختما ورزش داشته باشي فقط رژيم درست نيس چون ممكنه لاغرم بشي باز به وزنت برگردي

اين دوتا عامل كنارهم بايد باشن نميشه فقط يكي به تنهايي باشه و لاغر بشي

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️