2777
2789

دلم میخواد از فضای مجازی برم از همه آدمای دورم فاصله بگیرم همه رو ول کنم برم یه جای دور خودم تنها باشم یکم آرامش داشته باشم خسته شدم از حرفای اطرافیان از اینکه خوششون از من نمیاد پشت سرم میگن این چه دختریه اصلا به چه دردی میخوره کاش بدنیا نمیومد مگه من چیکارشون کردم😔 

من آزارم به یه مورچه هم نمیرسه از اینکه میبینم مامانم بخاطر من گریه میکنه از خودم بدم میاد... 

پیش دوستامم احساس اضافه بودن میکنم با اینکه خودشون میگن اینجوری نیست و دوستت داریم ولی خب این حس کوفتیمو چیکار کنم 

دلم میخواد از فضای مجازی برم ولی با همین فضای مجازی فقط میتونم با دوستام حرف بزنم خستم دیگه نمیکشم...

منم خیلی خستم

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دلم میخواد شوهر و بچه ها و این شهر لعنتی رو بزارم و برم خستم از جنگیدن

از اون روزی عشق وارد زندگیم شد بدبختیم شروع شد ۱۷ سال دارم زجر میکشم خستمممم خدا به دادم برس

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
چیکار میکنی با این خستگیت:)

منتظرم بگذره روزا ...میگم بچم دنیا بیاد شاید بهتر بشم 

ولی پنج شنبه ها بغض بدی میگیره منو از وقتی بابام رفت در مونده شدم و هیچ حالی خوبم نمیکنه

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من دلم میخواد شوهر و بچه ها و این شهر لعنتی رو بزارم و برم خستم از جنگیدناز اون روزی عشق وارد زندگیم ...

درکتون میکنم خیلی سخته واقعا...

ایشالا خدا بهتون صبر بده 

حداقل بخاطر بچه‌هاتون صبر و تحمل کنید :)

..کاش بر میگشتم به دوران مجردی  ..

کاش برای کنکور می‌خوندم و توانم رو برای رقابت با دانش آموزان درس خون میزاشتم نه اینکه با شوهر و قوم شوهر بجنگم آخرش هم بشم آدم بده ...

گاهی مرگ شیرین ترین پایان...

منتظرم بگذره روزا ...میگم بچم دنیا بیاد شاید بهتر بشم ولی پنج شنبه ها بغض بدی میگیره منو از وقتی باب ...

خدارحمتشون کنه🖤

بله همیشه همه روزای سخت میگذره ولی بعضی وقتا آدم خسته میشه ایشالا با اومدن بچتون حالتون بهتر بشه:)

..کاش بر میگشتم به دوران مجردی ..کاش برای کنکور می‌خوندم و توانم رو برای رقابت با دانش آموزان درس خ ...

نمی‌تونید الان درس بخونید؟ 

شاید اگه خودتون رو با درس خوندن و یا کار دیگه‌ای سرگرم کنید یکم حالتون بهتر بشه حداقل سرگرم میشید

درکتون میکنم خیلی سخته واقعا...ایشالا خدا بهتون صبر بده حداقل بخاطر بچه‌هاتون صبر و تحمل کنید :)

عزیزم وارد زندگی متاهلی  شدم  فکر کردم الان خوشبخت ترینم...دیدم خانواده ی شوهرم میخوان حکومت کنن روی سرم ...دستور و دخالت...از طرفی شوهرم اونی که فکر میکردم نبود یک سال زجه زدم گریه کردم بعد تصمیم گرفتم همه چیز رو تغییر بدم خیلی سختی کشیدم شوهرم رو از صفر به صد رسوندم تحصیلاتش رو ادامه داد از کارگری به مهندسی رسید شغلش عوض شد اسم و رسمی پیدا کرد براش بچه آوردم همه چیر داشت تازه دیگه خانوادش قبولم داشتن و من حس آرامش گرفتم که بهم خیانت کرد 

به زن بارداری که همه چیزش از اون بود خیانت کرد با کسی که توی همسایگیم بود مجبورم کرد تحمل کنم تا طرف از اینجا بره یک سال عذاب کشیدم هی وعده و وعید میداد که خوشبختت میکنم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره تازه اون زنیکه از اینجا رفت میخواستم نفس راحت بکشم که الان خانوادش رو آورده همسایگی ما ..که باز دخالت و فضولی کنن

عزیزم وارد زندگی متاهلی شدم فکر کردم الان خوشبخت ترینم...دیدم خانواده ی شوهرم میخوان حکومت کنن روی ...

تا حالا باهاش صحبت کردید چرا این کارو کرده(خیانت منظورمه)؟

واقعا نمیفهمم چرا بعضیا اینجورین بهشون خوبی و محبت میکنی اینجوری میکنن...

باهاش صحبت کنید و برید پیش یه مشاور شاید درست شد

به زن بارداری که همه چیزش از اون بود خیانت کرد با کسی که توی همسایگیم بود مجبورم کرد تحمل کنم تا طرف ...

نمیتونید قطع رابطه کنید باهاشون؟ باهاشون کمتر رفت و آمد کنید و هروقت هم دیدینشون باهاشون زیاد صحبت نکنید

اینجور آدما فکر میکنن دارن خوبی میکنن ولی گند میزنن به زندگی یکی دیگه

الان میگم من دیگه توان مبارزه نداره بزار با آرامش زندگی کنم اونا رو از اینجا ببر ..میگه نمیتونم بگم برن...

میگم چرا با روان من بازی میکنی ؟چرا نمیزاری زندگی کنم ؟

میگه کسی با تو کاری نداره که...

خیلی خستم دختر جان ..تو اول راهی ...

زندگی کن ...

جای من نباش

به زن بارداری که همه چیزش از اون بود خیانت کرد با کسی که توی همسایگیم بود مجبورم کرد تحمل کنم تا طرف ...

من خودم مجردم و چیز زیادی درباره‌ این چیزا نمیدونم ولی بنظرم قطع رابطه کردن باهاشون فعلا بهترین انتخاب باشه البته اگه بتونید