2777
2789
عنوان

خیانت همسر

206 بازدید | 9 پست

خانما من شش ماهه باردارم

شوهرم خیلی سرد شده

بی دلیل باهام بده

بداخلاقی میکنه

پریشب ب حدی رسید بحثمون ک ب کتک کاری کشید

نه براش مهمه ک ناراحتم از حرفاش

ن براش مهمه ک خونه باشه

اصلن انگار منو داره تحمل میکنه

نگین حساسیت بارداریه

من مطئنم عوض شده

منی ک قبلن تا گریه میکردم خودشو میکشت

قهر میکردم تا آشتی نمیکردم نمیذاشت بخابم

الان انگار ن انگار حتا با اینکه باردارم

میدونه من رو خانوادم حساسم بی دلیل از اونا بد میگه خونشون نمیره

دس میذاره رو نقطه ضعفم

چیکار کنم؟

حالم خیلی بده بخدا

عزیز دلم اینکه میگی قبلا گریه میکردی خودشو میکشت و الان و ...

ممکنه براش عادی شده باشه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بارداریت خوشحاله ؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
عزیز دلم اینکه میگی قبلا گریه میکردی خودشو میکشت و الان و ...ممکنه براش عادی شده باشه

لاقل الان ک باردارم نباید

شب و روزمون بحثه

باهاش حرف زدم صدبار

گریه کردم پیشش

خودمو زدم

ولی تاثیری نداشته

لاقل الان ک باردارم نبایدشب و روزمون بحثهباهاش حرف زدم صدبارگریه کردم پیششخودمو زدمولی تاثیری نداشته

عزیزم اخه عادی شده براش این کارا و بی اهمیت شده نسبت بهش گریه صلاح زنه اما وقتی خیلی استفاده بشه دیگه عامل بی توجهی مرده ی زن غر غرو و کسی ک دائم گریه کنه و به خودش آسیب بزنه و شخصیت خودشو خورد کنه برای مرد جذاب نیست مسلما

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

مسخره میکنیمن دارم له میشم با رفتاراشمیگی خوشحال

مسخره چرا؟😐 میگم با میل خودش باردار شدی؟ سوال پرسیدم میگم شاید ا؟ این ناراحته🤕 ببخشید اصلا🚶‍♀️

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
مسخره چرا؟😐 میگم با میل خودش باردار شدی؟ سوال پرسیدم میگم شاید ا؟ این ناراحته🤕 ببخشید اصلا🚶‍♀️

عاره

من اصلن بچه نمیخاستم

از بابت بچه چیزی نیست

ولی چش شده نمیدونم

همین الان روم داد زد حسابی و گرف خابید

وای خدا

عزیزم اخه عادی شده براش این کارا و بی اهمیت شده نسبت بهش گریه صلاح زنه اما وقتی خیلی استفاده بشه دیگ ...

میگی چیکار کنم

دق کردم انقد غصه خوردم 

هیکاری ندارم ک خودمو سرگرم کنم بیخیالش شم