2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک بیاین

388 بازدید | 35 پست

بچه‌ها تو رو خدا کمک 

من همش نگران عزیزانمم خیلی اذیت میشم مدام فکر بد میکنم 

دور از جان از مرگ شون میترسم 

این روانیم میکنه 

چیکار کنم?بخدا دارم اشک می ریزم 

کسی راهکاری بلده? 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ما خودمون از تو بدتریم تو بیا کمک😭😭😭

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش مشاور

واسه آرامش خودت هم سوره یس بخون بهت آرامش میده

واسه خانوادت به قول دوستمون هم صدقه بده حتی کم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
دقیقا مثل من،امشب انقدر گریه کردم که دیگه حال ندارم یه کوچولو مریض میشن من میمیرم زنده میشم...

نمیدونم چیکار کنم 

گاهی ب سرم میزنه زودتر خودمو بکشم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
واقعا لازمه? اکثر اوقات اینجوریم

باور کنید لازمه..این اضطراب شکل های مختلف داره.اگه اسمشو درست بگم اختلال اضطراب فراگیره..اسمشو شک دارم.یادم رفت.ولی میدونم جدیش نگیری دردسر  میشه و بعد به بچه انتقال پیدا میکنه در شکل های مختلف..کلا زندگیت اذیت میشه

خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود..خدای من نشون بده که هستی...با حل کردن مشگلاتم بگو که هستی..التماس دعا دارم😢😢😢😢😢