2789
عنوان

یه پسر فوق مذهبی عاشق دوستم شده 😀

6619 بازدید | 76 پست

دوست من خانوادش مذهبی ان پدرش مادرش ولی خب تو پوشش ازاد بودن هیچوقت پدرشون اجبارشون نکرده که حتما فلان لباسو بپوشین در حالی ک مادرشون چادریه ، اما 3 تا دختراش مانتویی و خوشتیپن ک اون دوتا ازدواج کردن و اخری مونده ، این اخری ام دختر خیلی نازیه خوشتیپ تحصیلکرده شاغل ، ازیناس ک خیلی به خودش اهمیت میده

ینی وقتی بهم گفت دقیقا یاد فیلم دلشکسته افتادم😐منتها دختره ب شر و شیطونیه اون نیست 

ولی پسره کپ همون شهاب حسینیه😂

حالا چند وقتیه که تو محل کارش همین پسره ک میشه همکارش باهم ارتباط دارن 

بچها ب نظرتون سخت نیس زندگی با مردای اینجوری ؟ دعوا نکنید حرفتونو محترمانه بزنید 

بعد اینکه همین اقایون که سرشونوهمیشه میندازن پایین چطور به سمت افرادی ک مثل خودشونن نمیرن میرن سراغ این تیپ دخترا ؟

واي من عاشق اون تيكش بودم كه ميگفت

ميشه نفسم باشين؟ 😃

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن چرا سخت باشه..شوهرمنم مذهبیه...بی نهایت عاشقمه...همیشه سالگردارو یادش هست و هدیه میگیره...باهم بیرون میریم حسابی خوش میگذرونیم...سربزیرم هست،من خوشم میاد 

کلا یه آدم فانتزیو بروزه

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

چرا سخته واقعا اين كه دو نفر تا عقيده ي مذهبي متفاوت داشته باشن خيلييييي سخته به دوستت بگو بيخيال شه. يه نفرو ميشناسم تو جلسه خاستگاري از دختره كه اصلا مذهبي نيست پرسيده مرجع تقليدتون كيه؟ دختره همون جا تركيده از خنده  😂😂😂

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

آخی من عاشق این تیپ پسرا بودم

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
حتما دختر خیلی پاک و نجیبی هست که پسری با این اوصاف ازش خوشش اومده

از دو فرهنگ مختلف سخته باهم کنار اومدن

ولی گاهی اوقات اون دو نفر این ظرفیت رو دارن که خودشون رو تغییر بدن یا با شرایط طرفشون وفق بدن

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

نجابت ربطی به خوش تیپی و آزاد گشتن نداره عزیزم...

بعدم‌پسره به نیت سو نگاه نکرده که برا ازدواج نگاه کرده عیبش چیه😊

اون پسرم در اصل عقلش به چشش نبوده...

قدیمی ها برای اینکه تیری از تن کسی بیرون بکشند تریاک به خوردش میدادند، که درد را نفهمد..دنیا همان تریاکی ست که به خوردمان دادند، که تیری از "نمی دانم کجایمان" بکشند بیرون..یحتمل درد داشته تیرش..خیلی درد داشته..."حالا همین دنیا هم برای ما تیر شده! سوراخ سوراخمان کرده..حالا چه؟ به کدامین تریاک سرگرممان میکنند؟"

به نظره من يخته چون دختره شايد اولش يذره كوتاه بياد يا مرده ولي دوباره به اصلشون بوميگردن من بودم ازدواج نميكردم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه