2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

69 بازدید | 13 پست

دوس دارم برم اربعین کربلا اما هی بهم میگن بچه هات اذییت میشن خودت اذییت میشی😥یه بچه هشت ساله ویه سه ساله دارم به نظرتون چیکارکنم؟ شوهرم هرسال میره 

من بخاطربچه هاهمش نمیرفتم اینجاهم بمونم اذییتم میکنن اخه

جای بچه سه ساله نیست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارفتی خودت؟

نه دختر عمم رفت

من علاقه ای ندارم

بچشو پیش خواهرش جا گذاشت 

وقتی برگشت گفت خداروشکر بچه رو نبردم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

وای خیلی گرم و سخته من ۱۹ سالمه هنوز شک دارم تحمل کنم برم یا نه خیلی سخته خانوادم هر سال میرن 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

برید

تا جوونید و قدرت تو زانوهاتون هست برید

هیچ کس از فردای خودش خبر نداره

فرصت رو غنیمت بشمرید و برید 

نزارید هیچ چیزی مانع رفتنتون بشه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁