2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 648 پست
من همیشه میگم هر کسی خودش میتونه دکتر تغذیه خودش باشههیچکس بهتر از خودت بدنتو نمیشناسه که بخواد بهت ...

آره خب 

مثلا من یکماهه که نون رو حذف کردم به راااحتی با اینکه خیلیا روزی دو سه کف دست میخورن چون براشون سخته بگذرن 

نوشابه که دیگه  اصلا برام مهم نیست 

شیرینی و قند و بستنی کلا دلمو زده و چای رو خیلی راحت تلخ میخورم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مثلا ماکارونی چقد باید بخورم مقدارشو نمیدونم من کلا نون و قند و تنقلات و شیرینی و نوشابه رو کنار گذا ...

ماکارانی رو کمتر بخوری خیلی بهتره ۵ تا ۷ قاشق

در مورد کالری شماری چیزی میدونین؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خب مثلا من یکماهه که نون رو حذف کردم به راااحتی با اینکه خیلیا روزی دو سه کف دست میخورن چون براش ...

بجای نون چی میخوری؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
مثلا چه ورزشی؟ من پایین تنم خوبه فقط میخوام بالاتنم یکم لاغر بشه شکم و پهلو

رو گوشیم اپ دارم اسکرین میگیرم میفرستم

پیاده روی هم خیلی خوبه

مثلا ماکارونی چقد باید بخورم مقدارشو نمیدونم من کلا نون و قند و تنقلات و شیرینی و نوشابه رو کنار گذا ...

برنامه کالری شمار نصب کن مانکن یکم سخته کرفس رو نصب کن کار باهاش آسون تره 

ماکارونی بهتره مصرف نشه چون کربوهیدراته 

ولی میتونی ۵ـ۷ قاشق بخوری سعی کن بیشتر معدت رو با سالاد پر کنی و سبزی خوردن همیشه تو سفره باشه . 

تو بشقاب پیشدستی کوچیک برای خودت غذا بکش و دو سومشو با سالاد پر کن.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم چایی تلخ میخورم من از 75کیلو شدم 62تقریبا از عید به بعد دیگه نتونستم وزنمو کنترل کنم پنج کیلو اض ...

همه با هم اینجا هر هفته یه چالش جدید میزاریم

اره برنامشو دارم فقط یکیو میخوام باهم دیگه کم کنیم

دقیقا منم دنبال همون یه نفرم

گروهی ادم کلی انگیزه میگیره

بجای نون چی میخوری؟؟

نان خشک جو 

خیلی عالیه معده رو پر می‌کنه و احساس سیری می‌کنی البته من روزی ۳۰ گرم بیشتر مصرف نمیکنم میشه اندازه دوتا کف دست 

اره برنامشو دارم فقط یکیو میخوام باهم دیگه کم کنیم

من با چند تا دوستام تو ایتا گروه زدیم

متاسفانه زیاد پایبند نبودن 

برا بالاتنه پیاده روی تاثیر داره من میخواستم طناب بزنم

برا شکم و پهلو پیاده روی تاثیر داره

من غقط میخوام پنج تا کم کنم شماها چقد؟ بنظرتون من این پنج تا رو تو چند مدت کم میکنم

اگه رعایت کنی توی یکماه هم کم میشه ولی بعدشم نباید زیاده روی کنی بعدش کم کم باید کالریتو ببری بالا که برنگرده.