2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 648 پست
من غقط میخوام پنج تا کم کنم شماها چقد؟ بنظرتون من این پنج تا رو تو چند مدت کم میکنم

من ۱۸ کیلو

الان ۷۰ کیلو هستم

یعنی ۶۹.۵۰۰ هستم ولی همون ۷۰ رو در نظر میگیرم وزن هدفم ۵۲ 

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
نان خشک جو خیلی عالیه معده رو پر می‌کنه و احساس سیری می‌کنی البته من روزی ۳۰ گرم بیشتر مصرف نمیکنم م ...

من دانه چیا میخورم خوبه حجم معده رو پر میکنه احساس سیری میکنی

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رعایت کنی توی یکماه هم کم میشه ولی بعدشم نباید زیاده روی کنی بعدش کم کم باید کالریتو ببری بالا ک ...

یعنی چطور کالریمو ببرم بالا؟ من باید روزی چند کالری مصرف کنم که کم کنم پنج تارو میشه راهنماییم کنید

من دانه چیا میخورم خوبه حجم معده رو پر میکنه احساس سیری میکنی

تا حالا نخوردم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من ۱۸ کیلوالان ۷۰ کیلو هستمیعنی ۶۹.۵۰۰ هستم ولی همون ۷۰ رو در نظر میگیرم وزن هدفم ۵۲

قدت چنده مگه؟ من ایده عالم 58ولی اون وقت خیلی لاغر دیده میشم من الانم اصلا معلوم نیس 67باشم نهایتش بهم 64میخوره

یعنی چطور کالریمو ببرم بالا؟ من باید روزی چند کالری مصرف کنم که کم کنم پنج تارو میشه راهنماییم کنید

ببین عزیزم 

اگر الان کالری رو هزار میبندی هر هفته ۱۰۰ تا به کالری دریافتیت اضاف میکنی تا به کالری تثبیت برسی

وزنت رو ضربدر ۲۰ کن بعدش منهای ۱۰۰ 

این میشه کالری مصرفی روزانت برای لاغر شدن 

نه بیشتر مصرف کن نه کمتر 

بعد که به وزن هدف رسیدی مثلا روزی ۱۰۰ کالری اضافه کن و کم کم برسی به دو هزار کالری کافیه برای ثابت موندن.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
قدت چنده مگه؟ من ایده عالم 58ولی اون وقت خیلی لاغر دیده میشم من الانم اصلا معلوم نیس 67باشم نهایتش ب ...

قدم ۱۵۵ وزن ایده الم تو مانکن ۴۴ تا ۶۰ زده

کلسیم و آهن هم داره

حتما میخرم 

اگه موافقید عکس وعده های غذاییمونم بذاریم

سلام خانوم های بااراده انشالله ک‌بتونیم کنار هم به وزن  ک دوست داریم برسیم

وزن اولیه      100کیلو ششصد گرم نزدیک یک ماه  رژیمم الان درخدمت تون هستم با وزن 96500رژیمم گالری شماری هستش قند و شیرینی جات مصنوعی حذف کردم برنج  هفته دوبار  هربار پنج الا شیش قاشق. نون هم  تلاش میکنم روز یک کف دست بربری بیشتر تشهع کالری مورد نیازم رو از  گوشت تخم مرغ میوه جات سبزی جات مغزجات پرکنم کالری زیادم سعی می‌کنم از 1300بیشتر نشه   یک روزم درهفته حتما 500فست بقیه روز هفته ام کم زیاد می‌کنم کالری مو تا بدنم عادت نکنه روزی نیم ساعت  هم پیاده روی دارم این ک 25سالمع مامان دوتا بچه خیلی خیلی شیطونم کل روز درحال تمیز کاری آشپزی ام

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍