2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 648 پست
سلام گلم من مهتام وزنم ۷۶ بود که یکماهه رژیمم ۴ کیلو کم کردم الان ۷۲ هستم وزن ۷۲ قد ۱۷۰ هدفم ۶۸ روشم ...

حس میکنم روشت خیلی خوبه

در مورد فستت توضیح میدی؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم اینجا هم. بیوگرافی بدیم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

مرسی گلم اینجا هم. بیوگرافی بدیم

اره عزیزم آشنا بشن دوستان

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
حس میکنم روشت خیلی خوبهدر مورد فستت توضیح میدی؟؟

دو روز در هفته میگیرم بهش میگن رژیم روزه داری 

۱۱ صبح که بیدار میشم اول یه لیوان آب ولرم میخورم بعدش صبحانه 

ناهارمو میخورم میان وعده رو هم میخورم 

شام رو قبل از ۷ میخورم و بعد از ساعت ۷ به جز مایعات هیچی نمیخورم ، فقط آب ، چای و شیر مجازه. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من برم برنامه بنویسم طبق برنامه پیش برم و ورزش کنم

البته من پنج شنبه ها وعده آزاد دارم کلا رژیمیه که خودم برای خودم ساختمش 😂💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دو روز در هفته میگیرم بهش میگن رژیم روزه داری ۱۱ صبح که بیدار میشم اول یه لیوان آب ولرم میخورم بعدش ...

منم همین کارو کنم 

خیلی اراده و انگیزم کمه نمیدونم چیکار کنم

البته من پنج شنبه ها وعده آزاد دارم کلا رژیمیه که خودم برای خودم ساختمش 😂💔

من همیشه میگم هر کسی خودش میتونه دکتر تغذیه خودش باشه

هیچکس بهتر از خودت بدنتو نمیشناسه که بخواد بهت برنامه بده

منم همین کارو کنم خیلی اراده و انگیزم کمه نمیدونم چیکار کنم

معدت رو سطل اشغال نکن اجازه نده دهنت برای هر خوراکی غیر مفید و مضری باز بشه . یه لباس با دو سایز کوچیکتر از سایزت بخر و هر روز نگاش کن 

به اندام خوب فکر کن . 

منم میخوام چیکار باید بکنم

سلام عزیزم

با کالری شماری پیش بری خیلی خوبه

تنقلات و قندمصنوعی و سرخ کردنی رو نخور

کالریتو با غذاهای سالم پر کن 

اگه میتونی ورزش کن

سلام عزیزمبا کالری شماری پیش بری خیلی خوبهتنقلات و قندمصنوعی و سرخ کردنی رو نخورکالریتو با غذاهای سا ...

مثلا ماکارونی چقد باید بخورم مقدارشو نمیدونم من کلا نون و قند و تنقلات و شیرینی و نوشابه رو کنار گذاشتم 

سلام عزیزمبا کالری شماری پیش بری خیلی خوبهتنقلات و قندمصنوعی و سرخ کردنی رو نخورکالریتو با غذاهای سا ...

مثلا چه ورزشی؟ من پایین تنم خوبه فقط میخوام بالاتنم یکم لاغر بشه شکم و پهلو