یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۱۱ صبح که بیدار میشم اول یه لیوان آب ولرم میخورم بعدش صبحانه
ناهارمو میخورم میان وعده رو هم میخورم
شام رو قبل از ۷ میخورم و بعد از ساعت ۷ به جز مایعات هیچی نمیخورم ، فقط آب ، چای و شیر مجازه.
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من برم برنامه بنویسم طبق برنامه پیش برم و ورزش کنم
البته من پنج شنبه ها وعده آزاد دارم کلا رژیمیه که خودم برای خودم ساختمش 😂💔
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم همین کارو کنم خیلی اراده و انگیزم کمه نمیدونم چیکار کنم
معدت رو سطل اشغال نکن اجازه نده دهنت برای هر خوراکی غیر مفید و مضری باز بشه . یه لباس با دو سایز کوچیکتر از سایزت بخر و هر روز نگاش کن
به اندام خوب فکر کن .