2777
2789
عنوان

از عکس سونگرافی ان تی تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 174 پست
بیرون انجام دادین اون سونورو؟چون دکتر من تو مطب هم داره من از همین سونگرافی معتبر وقت گرفتم نمیدونم ...

۱۸ هفته سونوگرافی بیرون

سونو مطب قابل قبول نیست ک

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولش زیاده شهرمونم نداره بایدبرم شهرمجاورواینکه هرچی باشه اخرین بچمه نگهش میدارم شرایطم جوریه این بچ ...

ویاری ک نداشتم

کلا ۳تا بچه هام سمت چپم بودن. فقط تا دلت بخاد سر درد داشتم بی بی چک ام خیلی دیر پررنگ شد درصورتی ک برا دخترام زود پررنگ میشد

از بوی گوشت و مرغ و پیاز داغ خوشم نمیاومد. ن اینکه بالا بیارم کلا دوست نداشتم چیزی تو روغن تفت بدم

ترش کردن معده داشتم تا ۱۴ هفته

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

۱۸ هفته سونوگرافی بیرونسونو مطب قابل قبول نیست ک

تا اخر بارداری چنتا سونو آنومالی باید انجام بشه؟

دکتر من ماشالله مجهزه چون دکتر بارداری های پرخطره تو لیست قیمت هاش زده سونوی آنومالی فک‌کنم ۱۴۰۰ یا ۱۸۰۰ بود

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ویاری ک نداشتمکلا ۳تا بچه هام سمت چپم بودن. فقط تا دلت بخاد سر درد داشتم بی بی چک ام خیلی دیر پررنگ ...

خداحفظشون‌کنه 

من فک کنم نی نی تودلی منم بااین اوصاف دخترباشه

گلم حرف شما تو تشخیص پسر درسته ک‌تغیر نمیکنهکلیییی تاپیک خوندم ک گفتن دختره و تغیر کرده

آخه ۲بار شنیدم گفتن پسره دختر بوده

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌