2777
2789
عنوان

از عکس سونگرافی ان تی تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 174 پست
ینی هم ۱۲ هم ۱۶ هم ۱۸ هفته باید بریم؟؟

نه ۱۲ تا ۱۳ ان تی

۱۸ تا ۲۲ آنومالیه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ هفته

بیرون انجام دادین اون سونورو؟

چون دکتر من تو مطب هم داره من از همین سونگرافی معتبر وقت گرفتم نمیدونم دیگه دکترم قراره چی بگه

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
من ۱۲ رو رفتم چند روز پیشگفت هفته ۱۶ هم برای غربال دوم بیا

هفته ۱۶ آزمایش آنومالیه ۱۸ هفته سونوی آنومالی 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

دکتر از منو شما بیشتر بلدهولی غربالگری اول دقیق نی

قبول دارم ولی میخواستم بدونم دقیقه یا نه برای خرید چند وسیله اش دیدم‌ که مثل اینکه باید دست نگهدارم زیاد دقیق نیس

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
همونه ک گفته یک درصدم احتمال میدن میشه صددرصد جمجمه هم شبیه پسره ولی تشخیص اونادقیقمنم ۹هفتمه خیلی ا ...

ازمایش خون تعیین جنسیت تو ۹هفته میگیرن اونو بده خیالت راحت بشه. بعد ۲هفته جوابش میاد نیاز نیست تا ۱۸ هفته بمونی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

قبول دارم ولی میخواستم بدونم دقیقه یا نه برای خرید چند وسیله اش دیدم‌ که مثل اینکه باید دست نگهدارم ...

نه نه دقیق نی

خیلی احتمال اشتباه هس

منم عکس بزارم

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

ازمایش خون تعیین جنسیت تو ۹هفته میگیرن اونو بده خیالت راحت بشه. بعد ۲هفته جوابش میاد نیاز نیست تا ۱۸ ...

پولش زیاده شهرمونم نداره بایدبرم شهرمجاور

واینکه هرچی باشه اخرین بچمه نگهش میدارم شرایطم جوریه این بچه برازندگیم خیلی واجبه پس اگرم زودتربدونم یادیرترفرقی نداره فقط کنجکاوم ویکم استرسی شماحالتاتون چطوربود ویارتون؟

همونه ک گفته یک درصدم احتمال میدن میشه صددرصد جمجمه هم شبیه پسره ولی تشخیص اونادقیقمنم ۹هفتمه خیلی ا ...

گلم حرف شما تو تشخیص پسر درسته ک‌تغیر نمیکنه

کلیییی تاپیک خوندم ک گفتن دختره و تغیر کرده

ینی هم ۱۲ هم ۱۶ هم ۱۸ هفته باید بریم؟؟

ن عزیزم ی دونه ۱۲ تا نهایت ۱۳هفته میری

یدونه ۱۸ هفته. ۱۶ خیلی زوده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻