2777
2789
عنوان

از عکس سونگرافی ان تی تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 174 پست
به سونوگرافت کفتی آزمایش خونم پسر بوده؟

همون موقع روم نشد با سونو بگم آخه داشت داستان تعریف می‌کرد دکتر قربانی سونوگرافی نیلو رو سونوم، بعدا پیام دادم ادمین گفت دکتر دوباره چک کرد چیزی از پسر بودن ندیده اگر میخای دوباره بیا که نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خدا رو شکر الهی همه چیز خوب باشه دکترم گفت میتونی سونو ان تی و انومالی رو انجام ندی ولی به جاش ...

ادم وقتی بچه میاره به نظر من اگه نتونه پولشو جوررکنه باید فرش زیر پاتو بفروشی بری بخاطر سلامتی بچه

به نظر من هم دکترتو عوض کن هم اینکه ببین عزیزم این ازمایش های غربالگری همش بخاطر خودت و نی نیت هست ازامایشش هم کرومزوم ها و تموم تشکیلات خونی بچتو میبینن سونو هم تیغه بینیش و مایع پشت سرشو میبینن ک خداییی نکرده سندرمی نباشه الان علم پیشرفت کرده بایددد تموم ازمایش سونوهاتو تکمیل بری

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
سلام خانوما جنسیت رو به من هم میگید عکس ان تی رو فرستادم

عزیزم از فرم سرش میگم دخنره

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ادم وقتی بچه میاره به نظر من اگه نتونه پولشو جوررکنه باید فرش زیر پاتو بفروشی بری بخاطر سلامتی بچهبه ...

گلم خب سونو ان تی رو انجام بدم به جای آزمایشی که شما انجام دادی و شد ۷۰۰ 

من می‌خوام سلفری انجام بدم که هزینه پنج میلیون هست  که دقیق تره و سندروم و دقیق نشون میده مثل آمینوسنتز دقیق هست ولی ریسک اون رو نداره 

چون من ۳۵ سالمه برای مطمعن شدن از سلامت جنین می‌خوام اینو انجام بدم خودم پیشنهاد دادم و دکترم گفت کار بسیار عاقلانه ای هست 

اینجوری خیالت کاملا راحت انجام میشه 

این آزمایش کامل و برای سلامت جنین هست 

گلم خب سونو ان تی رو انجام بدم به جای آزمایشی که شما انجام دادی و شد ۷۰۰ من می‌خوام سلفری انجام بدم ...

من بالا گفتم سونو آن تی 

منظورم آزمایش سونو ان تی و انومالی بود 

خود ان‌ تی باید انجام بشه و به جای آزمایشش سلفری انجام میدم 

ممنون عزیزم حالا دوباره برم سونو میگم، من تو نی نی سایت خوندم آزمایشگاه پارسه خیلی جواب اشتباه داده ...

البته که من همه علائمم با بارداری اول که دختر بود فرق داره بازم دلیل نمیشه میگن هر بارداری فرق داره و یجوریه دلیل بر تفاوت جنسیت نیست