2777
2789
عنوان

بازم بگید نامادری ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 71 پست

واقعا سخته نه اون بچه گناهی داره نه شما من که مادر واقعی هستم گاهی از رفتار بچه‌ام خونم به جوش میاد ک گریم میگیره فقط خدا بهت صبر بده از اول که میدونستی بچه داره و واقعا سخته چرا قبول کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

،10

نگران نباش باهاش خوب باش بفرستش خرید پول تو جیبی بهش بده حساس نباش رو این کارش بگو تو پسر منی ولی من خجالت میکشم صبحها میای بالاسرم . در اتاقتو قفل کن . تاکید میکنم هروز بهش بگو پسرم ... ضمنا اعتراض وارد نیست وقتی با مرد بچه دار ازدواج میکنی این مسائلم داره همه چی گلو بلبل نیست

در اتاقو قفل کن

گرمه اتاق  کولر تو پذیراییه حتی یه بار درو کامل بسته بودم از حموم اومده بودم بیرون یهو اومد گفت همسایه اومده دم در گفتم باشه فقط  درو باز نکن لباس ندارم بعدش یهو درو باز کرد کامل اومد داخل داشتم سکته میکردم خوب شد حوله داشتم😭

متاهل و متعهد

الان مشکلت همینه که بدون اجازه میاد اتاق یعنی آزار اذیت دیگه ای نداره

الان بهترین وقته نرمش کنی تو دستت مثل موم . با سیاست . حالا حموم میری درو قفل کن یا شبا با شوهرت رعایت کن همه چیم ب شوهرت نگو دلشو میزنی

عزیزم شما به خاطر بارداری حساس و زودرنج شدین، این مورد حتی اگه بچه خودتون هم بود امکان داشت بچه همینطور لج کنه و کارش رو تکرار کنه ، اقتضای روحیه بچه هست

شما به خودتون نگیرید که چون نامادریش هستین اینکار رو میکنه

بهتره که در اتاق رو قفل کنید و اصلا این حرف رو تکرار نکنید که بشه نقطه ضعفتون، چون اسلحه بچه ها همین استفاده از نقطه ضعف پدر و مادرهاست

مطمئن باش مادرش هم بود همین کار رو انجام میداد، با یه مشاور کودک جهت اصلاح رفتارشون صحبت کنید

چهارسال من چییزی به کسی نگفتم یعنی به شوهرم بگم؟

ببین اینو باید خودت تشخیص بدی

اگه مصلا شوهرت تندخو هستش و ممکنه بهش بگی برخورد نامناسبی با بچه بکنه قضیه فقط بدتر میشه

اما اگه رابطه ش با باباش خوبه بهتره به باباش بگی باهاش حرف بزنه

خودت چند سالته؟