2777
2789
عنوان

بازم بگید نامادری ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 71 پست
18سالمه امتحان کردم انگار نه انگار هر سری لجباز تر میشه تاپیک قبلیم رو ببینید

😐اسی ناراحت نشی 

ولی تو با این سن کم 

مجردم که بودی آخه چرا مرد مطلقه بچه دار اونم پسر 

چرا همچین اشتباهی کردی 

کاش حداقل بچرو میداد زنش میبرد 

💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐اسی ناراحت نشی ولی تو با این سن کم مجردم که بودی آخه چرا مرد مطلقه بچه دار اونم پسر چرا همچین اشتب ...

میدونی همش تقصیر خودمو شوهرمه فقط خودمونو مقصر میدونم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردیم😔حماقت محض

متاهل و متعهد

خودش رفته عشق و حال این و انداخته تو زندگی تو😕

اونو دیگه نمیدونم تاحالا ندیدمش ولی شنیدم الان بچه دارشده دوباره وضعش خوبه از لحاظ مالی و روحی 

(من فقط شنیدم ندیدم) 

متاهل و متعهد

دوسال با مادرش بود که مادرش ازدواج کرد اوردش گذاشت پیش شوهرم خودش رفت

نباید قبول میکردی بچه باید با مادرش بمونه 

چرا این زنایی که طلاق میگیرن بچرو شوت میکنن کنار 😐

💗
اونو دیگه نمیدونم تاحالا ندیدمش ولی شنیدم الان بچه دارشده دوباره وضعش خوبه از لحاظ مالی و روحی (من ف ...

اینا الکی بچه میارن که شوهره فقط نگه نازایی یا طلاقشون نده اگه بچشو دوست داشت نمی‌داد به شوهر سابق و خودش بره باز ازدواج کنه الان اون بچه ای که بدنیا آورده خونش غلیظ تر از این پسرشه 

واقعا که چقد نامردن 

💗
اینا الکی بچه میارن که شوهره فقط نگه نازایی یا طلاقشون نده اگه بچشو دوست داشت نمی‌داد به شوهر سابق و ...

من درکش نمیکنم هنوز مادر نشدم باردارم ولی همین جنین تو شکمم رو خیلی دوست دارم عاشقش شدم

متاهل و متعهد

میدونی همش تقصیر خودمو شوهرمه فقط خودمونو مقصر میدونم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردیم😔حماقت محض

باید از اول به شوهرت میگفتی من بچه زن سابقت و نمیخوام که دیگ اینطور مشکل درست نمیشد حالا شاید بچه بزرگ شد اصلا خودش دیگ پیش شما نمونه

💗
باید از اول به شوهرت میگفتی من بچه زن سابقت و نمیخوام که دیگ اینطور مشکل درست نمیشد حالا شاید بچه بز ...

نمیدونم 

شوهرم کلی قول و قرار داد که پاش نموند 

هیچ وقت نمیبخشمش خدا خودش جوابشو بده🥲

متاهل و متعهد

منم نی نی دارم تو ماه سوم بارداری ولی بمیرمم ترکش نمیکنم

من نزدیکه زایمانمه دیگه چن وقت دیگه بغلش میکنم انشاالله 🥹خیلی دوسش دارم بمیرمم به کسی ترجیحش نمیدم🥹🥹🥹

متاهل و متعهد

من یه برادر دارم تقریبا همسنشه من شده رو برادرم دست بلند میکنم داد میزنم یا چمیدونم باهاش بد رفتاری ...

گفتم خودت هم کم سن و بی تجربه ای هورمونهای بارداری هم درگیر ، اون بچه تو فضایی بوده تربیت نشده ظاهراً همسرت هم درک درستی نداره اگر قرار همین زندگی رو ادامه بدی با خودخوری و گریه هم به خودت آسیب میزنی هم بچه تو راهی ! مجبوری تربیت بچه ده ساله رو بعهده بگیری باور کن هم تجربه میشه برا بچه خودت هم اعصابت آروم میشه ، اگه میتونی مشاور کودک کمک بگیر نمیتونی تو نت سرچ کن 

بعضی بچه ها تحملشون برا مادر اصلی هم سخته چه برسه شرایط شما ! 

زمانهایی که شوهرت هست بنداز گردن خودش یکی دو ساعت برا خودت خلوت کن ، یک مدت هم پیش شوهرت گله نکن، کلا با پنبه سر ببر ،شوهرت هم به زبون بگیر چاخان کن جور بچه خودشو بکشه ،صبحها یکی دو ساعت بفرستینش کلاسی چیزی مثلا‌ورزش 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦