2777
2789
عنوان

بازم بگید نامادری ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 71 پست
ببین اینو باید خودت تشخیص بدیاگه مصلا شوهرت تندخو هستش و ممکنه بهش بگی برخورد نامناسبی با بچه بکنه ق ...

شوهرمو میشناسم بفهمه هم چیزی نمیگه میگه تو درو میبستی با اینکه میدونه کولر نداریم تو اتاق گرمه منم باردارم 

متاهل و متعهد

رفتارش بخاطر اینه شما رو مثل خواهر میبینه آخه اختلاف سنی ندارین ! حس مادری بهت نداره 

اگه خواهر برادر تو این سن و سال داری همینطوری که یا اونها رفتار میکنی با این بچه هم باش سعی نکن ادای زنهای گنده در بیاری خودت هم هنوز خیلی کوچکی برا همچین زندگی ؟! 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارش بخاطر اینه شما رو مثل خواهر میبینه آخه اختلاف سنی ندارین ! حس مادری بهت نداره اگه خواهر برادر ...

من یه برادر دارم تقریبا همسنشه 

من شده رو برادرم دست بلند میکنم داد میزنم یا چمیدونم باهاش بد رفتاری میکنم ولی به ایشون تز گل نازک تر نمیگم حتی امروز هیچی نگفتم فقط  پاشدم لباس پوشیدم زدم بیرون گریه کردم خودمو خالی کردم

متاهل و متعهد

چند سالته ؟؟؟ بدون اون پسره خیلی راحت تر میشه باهاش کنار بیای دوتا غذای خوشمزه پول تو جیبی مسئولیت ا ...

18سالمه 

امتحان کردم انگار نه انگار هر سری لجباز تر میشه تاپیک قبلیم رو ببینید

متاهل و متعهد

18سالمه امتحان کردم انگار نه انگار هر سری لجباز تر میشه تاپیک قبلیم رو ببینید

۱۸ کوچیکی بابا برو کیف کن قشنگ بزرگش کن براش زن بگیر میشی مادرشوهر جووون چی از خدا میخوای دیگه . حالا چرا اینطور مدلی شوهر کردی؟ مامان خودش کجاس؟؟؟ شوهرت چند سالشه؟؟؟ 

نمیشه اتاق کولر نداره گرمه شدید منم به گرما عادت ندارم باردار هم هستم

خدایی تو این همه استرسو دردو رنج چجوری با ارامش باردارم میشید برام سواله؟ کاش شوهرمنم یه پسر ۱۰ساله داشت بزرگش میکردم ... خودم ۲۹سالمه ۷ساله ازدواج بچه ندارم

شوهرمو میشناسم بفهمه هم چیزی نمیگه میگه تو درو میبستی با اینکه میدونه کولر نداریم تو اتاق گرمه منم ب ...

ببین شما گفتی 18 سالته

یعنی 14 سالگی ازدواج کردی

شاید اون بچه به چشم یه خواهر و برادر از نظر سنی نزدیک به تو نگاه میکنه

اختلاف سنی تون اونقدر زیاد نیست

خدایی تو این همه استرسو دردو رنج چجوری با ارامش باردارم میشید برام سواله؟ کاش شوهرمنم یه پسر ۱۰ساله ...

نمیدونم  چطور باردار شدم نا خواسته بود پریود هام منظم نبود واسه همین زمان دقیقشو نمیدونستم  بعد از دوماه فهمیدم باردار هستم وقتی که حالت تهوع شدید و سرگیجه و کمر دردم شروع شد و اینکه جلوگیری هم داشتیم 

متاهل و متعهد

تاپیک قبلیمو ببین اینا یک دهم مشکلاتمه

اونجا که کاربرا بهت گفتن خونه میرسه به بچه تو که جواب دادی من بچه ندارمالانمیگی باردلرم 

نوشتی ۱۸ساله قاعدتا شوهرت باید همسن پدرت باشه چون پسرش ۱۰سالشه تقریبا عین خواهر برادر هستین فاصله سنی تون چرا با ۱۸سال سن زن مرد پسردار شدی؟