میگن این هفته نزولیه میاد رو ۸۴۰۰تا ۸۶۰۰اینا قفل میشه بعد چند ماه دوباره میره بالا رو ۹۶۰۰یا ۹۸۰۰قفل میشه
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
هیچکس دقیق نمیدونه اما به نظر من بخر اگرم بیاد پایین باز برمیگرده بالا بعد دیدی با چه سرعت و شیب تندی اومد بالا ولی چ.س تومن فقط رفته پایین این یعنی تمایلش به بالا رفتن بیشتره بعد اگه هفته دیگه بیشتر بشه شاید پولت نرسه بخری تمایلتم برا خریدش کمتر بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان هدفش ۹تومنه تا اینو نشکنه نمیشه دقیق گفت احتمالا یه مدت مثل اسفند پارسال که طلا رشد داشت دوباره برگشت همین مسیر رو بره و برگرده
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️