2777
2789
عنوان

اگر ذوق کنه یعنییی ممکنههه

429 بازدید | 26 پست

دیشب با دوستای دانشگاهیم رفته بودم بیرون  .. اونا نشسته بودن من یه لحظه رفتم و برگشتم دیدم کراش.م با دوستش اومده بود/ اتفاقی/ و دوستام بهش سلام کردن اونم نمی‌دونم چرا اخمالو بود ولی تا منو دید شکفت و خودش اول سلام کردن بعدش دوستم به یکی از کارهایی که کرده بود /مربوط به کارمون بود/ گیر داد که چرا فلان کارو اینجوری انجام دادی و.. منم عصبی شدم گفتم این آقا الگوی منه حق نداری ازش انتقاد کنی اونم خیلی ذوق کرد دوستش گفت که ما کار داریم باید بریم ..بعد از حدود دو ساعت توی محل کار باهاش کار داشتم یکی از دوستای مشترکمون که از ما خیلی بزرگ تر بود گفت من با فلانی کار دارم می‌خوام ببرمش منم گفتم نههه اون به من خیانت نمیکنه/نمی‌دونم چرااا اینو گفتم/ بعدش یه نگاه انداخت بهش بچمم خندش گرفته بود ولی موند کارمون تموم شد رفت بنظرتون ممکنه کسی بهم داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الگوی منه، نه به من خیانت نمی کنه؟! 

بله عزیزم صد از صد به شما حسی داره.

با این حجم از خودمونی بودن شما اگر حسی نباشه من شک میکنم😐

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

این چ رفتاری بود خدا وکیلی:///

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

⭐ جشنواره تخفیف ضیافت رایحه‌ها ⭐  
📌 در این کمپین، روی عطرها (بادی‌میست‌ها، ادوپرفیوم‌ها و پرفیوم‌ها) و مام‌رول‌ها، تخفیف‌های 20 الی 34 درصدی در نظر گرفته شده است.

🌐 برای مشاهده لیست محصولات تخفیف‌دار این جشنواره،پیام بدید

Trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع
چقدر تابلو بازی در اوردی😐

تازه با یه دختره که تو بخششونه ی دعوای بد کردم رفته همه جا گفته این دوتا خیلی باهم صمیمی ان .. خیلی حسود و عقده ایه میخواد به مدیر بگه این پسره چرا فقط با این یعنی من خوب رفتار میکنه