2777
2789
عنوان

خونه داری مزخرف ترین شغل دنیاس😭

261 بازدید | 22 پست

البته خیلیا به عنوان شغل هم قبولش ندارن

بخدا خسته ام دیگه😭

از دیشب نخود خیس کردم از صبح پختم باهاش یه حمص خوشمزه درست کردم شوهرم یه قاشقم نخورد با کلی ذوق براس توضیح دادم چیه خورد تو پرم خیلی ناراحتم

شوهرم خیلی بد غذا و کم غذاس منم رژیمم خیلی اذیتم میکنه سر غذا بخدا یه پیمانه برنج درست میکنم نصفشو بلید بریزم بیرون اینکه حروم میشه به کنار کلی زحمت آدم میکشه بابت غذا درست کردن

کاش حواسشون یذره بیشتر به خانمای خونه دار بود بخدا تنها دلخوشیمون همینه که غذایی که درست میکنیم یا خونه ای که صبح تا شب تمیز و مرتبش میکنیم به چشم بیاد تنها مزد زحمتمون همینه

شوهرمنم خیلی بدغذاس همش میگه صبح تا شب خونه ای بیکار میگم پس چجوری خونت برق می زنه غذا حتما باید گوشتی باشه منم وزنم میره بالا این غذاها رو میخورم دیگه کلافه شدم به غیر اون روزی دوسه بار میخواد ازم بعضی وقتا تنهایی گریه می کنم از خستگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم خوندم بیینم حمص چیه

خیلی چیز بدی بود این چیه ترکیباتش  

آره خونه داری سخته به خصوص ذهنت درگیر باشه مثلا الان من ذهنم درگیر سفارش مبلمه میگم خراب نکنه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

شوهرمنم خیلی بدغذاس همش میگه صبح تا شب خونه ای بیکار میگم پس چجوری خونت برق می زنه غذا حتما باید گوش ...

بخدا منم همینطور😭😭ده مدل غذا تو یخچال داریم غذایی که از شب قبل مونده باشه نمیخوره بخدا کلی زحنت کشیدم براشون نمیفهمه کمرم درد میکنه از صبح سرپام تو آشپزخونه

رفتم خوندم بیینم حمص چیهخیلی چیز بدی بود این چیه ترکیباتش آره خونه داری سخته به خصوص ذهنت درگیر باش ...

آخه ترکیباتش چیز خاصی نیس نخوده و روغن زیتون و ارده بیشتر طعم فلافل میده از نظر من خیلی خوشمزه بود و بافتش نرمه

من مسئلم شوهره بد غذامه نه فقط این 

حمص و همسر من که خوش اشتهاست نمیخوره چ برسه به شوهر بد غذای شمادر انتخاب غذاهات دقت کن عزیزم

بابا ده مدل غذا تو خونه داریم از دیشب چلو گوشت داریم اینو واسه خودم که رژیمم درست کردم یذره برای تست کردن خورد قیافشو کج و کوله کرد که یعنی حالم بد شد من از اون ناراحتم 

بعدشم غذای دیشبو نمیخوره دیگه الان باز مجبورم غذا درست کنم کمرمم درد میکنه😭

بابا ده مدل غذا تو خونه داریم از دیشب چلو گوشت داریم اینو واسه خودم که رژیمم درست کردم یذره برای تست ...

خونه ما هم غذای مونده خورده نمیشه 

غذای مونده از ظهر هم شب نمیخورن 

تازه عروسی؟

کم میپزم 

با دقت و‌حوصله زیاد 

به دیزاین غذا اهمیت میدم 

طبق میل و سلیقه اعضای خانواده غذا میپزم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بدتر از شوهر بد غذابچه بد غذاستاونو دیگه نمی دونی چیکار کنی وصله به جونتنمیتونی به نخوردنش هم بی تفا ...

آره وای خداکنه بچه من به باباش نره دوتا از اینا باشه من دیوونه میشم تو این زندگی😭