2777
2789
برام دعاکنین لباسارم گذاشتم لباسشویی لوبیاهم گذاشتم بپزه اگ‌خدابخاد قرمه سبزی بزارم شام. جارو کنم ...

منم اللن شروع میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه داخل خونه بوی نامطبوعی هست در و پنجره رو باز کن هوای خونه عوض بشه از آشپزخونه شروع کن لباسا رو بریز ماشین ظرفا رو بشور بیا تو پذیرایی اگه لباسی چیزی رو مبلاته ببر بریز اتاق خواب گردگیری کن و خونه رو جارو بکش بعدشم سرامیکا رو یه طی جانانه بزن ،بعدش برو توالت رو تیرک بزن تا بیست دقیقه ای که زمان میخواد ضد عفونی بشه اتاق خواب رو تمیز کن و هر چیزی رو بزار سر جاش اتاقتم جارو بزن و دوباره برو سروقت توالت بشورش بعدشم برو حموم هم حمومو تمیز بشور هم خودت یه دوش بگیر و اومدی خوشگلاسیون کن 😉

از همسرتم بخواه امروز که جمعه ی شام از بیرون بگیرین 

ضمنا خوشگلم اگه هر چیزی رو که استفاده میکنی بعد استفاده همون لحظه بزاری سر جاش هیچوقت خونت به هم نمیریزه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی هر دوسه روز ی بار خونه رو سطحی تمیز کنی زیاد کثیف نمیشه من شیشه و آینه و میزو... رو هر سه روز ی بار پاک میکنم هرجاهم دیدم کثیفه زود نپتون میکشم نمیزارم نامرتب بشه البته گاهی میشه ده روزه به خونه دست نزدم دیگه خیلی خیلی افتضاح میشه 😁اون موقع شش ساعت وقت میزارم تمیز میکنم. راستی کف خونه من موکته با برس فرش روشون میکشم همه موها و میگیره تمیز میشه عالی میشه 

میتونی هویج هم رنده کنی بسته بندی کنی بزاری فریزر واسه سوپ یا کنار مرغ. من حتی سبزی آش هم آماده میکنم میزارم فریزر گاهی گوجه هم پوره میکنم میزارم فریزر حتی پیاز هم سرخ میکنم میزارم اینجوری غذا راحت و در زمان کم آماده میشه کافیه بعصی وقتا وقت بزاری حاصز کنی من گاهی فلفل دلمه ای هم خرد میکنم میزارم فریزر 

خدا قوت هروقت تموم شدی برو حموم رو تمیزکن و بعدش دوش بگیر بیا آرایش کن

اتاق خوابم کاملا تمیزکردم الان نوبت حموم دسشوییع   بشورم حموم کنم بیام سراغ حال و حیاط خلوت اشپزخونه

اتاق خوابم کاملا تمیزکردم الان نوبت حموم دسشوییع بشورم حموم کنم بیام سراغ حال و حیاط خلوت اشپزخونه

خسته نباشی گلم مهم تمیز کردن نیست سعی کن تمیز نگهش داری زود زود مرتب کنی حساس بشی زیاد بهم نمی ریزه مثلا من هر ظرفی که استفاده کنم همون لحظه میشورم نمیزارم بمونه 

اسی خبر بده به کدوم مرحله رسیدی

عزیزم کل خونه رو مرتب کردم شامم بلاخره پختم بعد چند وقت فقط ظرفامونده و گاز و حمام برافرداباید سرکارم برم انشالله پرقدرت ادامه بدم