2777
2789

اسی جون هروقت کار زیاد داری و وقتت کمه فقط ظاهر رو تمیز کن و به قولی دنبال جزییات نرو الآنم ظاهر خونه رو تمیز کن و غذاتو بار بذار و در آخر هم یه ربع وقت بذار به خودت برس تا وقتی شوهرت میاد خیلی خسته نباشی

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
برام دعاکنین لباسارم گذاشتم لباسشویی لوبیاهم گذاشتم بپزه اگ‌خدابخاد قرمه سبزی بزارم شام. جارو کنم ...

فعلا هستیم فرفره خانوم گلدسته بین گلها نشسته

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون هروقت کار زیاد داری و وقتت کمه فقط ظاهر رو تمیز کن و به قولی دنبال جزییات نرو الآنم ظاهر خون ...

افرین بهترین ایده

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

منم باید پاشم خودمو تمیز کنم 😂 برم حموم که حالش نمیباشد

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

عجیب ترین چیزی که شنیدم خیس کردن نون بود🤭

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من لوبیا رو همیشه میپزم آماده شو میزارم فریزر اینجوری بخوام قرمه سبزی بزارم زود میپزه راحت میشم

من خیلییی تنبلم و الآنم چوب تنبلیم رو دارم میخورم خستم اینقدر شوهرم گف واقعا بی عرضم راستم میگ خونم همیشه بو‌میده تروووخدا بمونین و یادم بدین. ب امیدخدا منم س چهارورز دیگ کلی لوبیا و نخود میخرم آبپز میکنم میزارم فریزر فقط باشین ک دوباره  تنبل نشم تاوقتی راه بیفتم

فعلا هستیم فرفره خانوم گلدسته بین گلها نشسته

خداروشکر بخدا برا همه دعام میگیره بجز. خودم از ته دلم براتون دعامیکنم ک امروز کمکم کردین تروخداشمام دعاکنین عمرم هدفدارباشع و تنبل نباشم خیلی دلم میخواد از لحظه ب لحظه عمرم خوب استفاده کنم