2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 275 پست
آدم اگر ی بار تو زندگیش شکست بخوره هیچوقت فراموش نمیشه و همیشه ب خلأ احساس می‌کنه . اطرافم دیدم کسای ...

همیشه هم اینجوری نیست

من ازدواج اولم انقدر بد بود داغون شدم از لحاظ روحی

حتی دیگه فکر نمیکردم ازدواج خوب داشته باشم

۳سال مجرد موندم خواستگارا خوبی هم نداشتم همه میگفتن ازدواج کن تا سنت بیشتر نشده من گوش ندادم

با همسر فعلیم سنتی ازدواج کردم ولی انقدر خوبه که بعضی وقتا از خوشبختیم گریه میکنم مثل معجزه بود

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه هم اینجوری نیستمن ازدواج اولم انقدر بد بود داغون شدم از لحاظ روحیحتی دیگه فکر نمیکردم ازدواج خ ...

خوشحالم برات کاش برای منم معجزه ای بشه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

خدا وکیلی ؟

ببین گلم من ادعایی ندارم واقعا اینطوری هستم ولی قبلا ها خیلی بیشتر بودم ولی برای هرکسی تعریف میکردم و رفته رفته هی انگار کم تر شد الان تقریبا دو ساله که هیچ خوابی از آینده ندیدم و همینطور حس هام 

بک ماه قبل مرگ زن عموم خواب دیدم که فوت می‌کنه و حیاطش پر مهمان است و واقعا همینطور شد تو سن ۳۵ سالگی بدون هیچ دلیلی فوت کرد 

این یک نمونه اش بود 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خوبی هاشم گفتم گل و سورپرایز و..و..اتفاقا قبل خیانت یک مدتی باهام خوب شده بود شب چند ساعت باهم صحبت ...

عزیرم رابطه سینوسی به درد نمی خوره، یه روز خوب، یه روز ید، خیانت هم هیچ توجیهی نداره، من نظرم رو گفتم.  دیگه خود دانی

بازم نظر من وحی منزل نیست، خودت با شرایطت تصمیم بگیر

عزیرم رابطه سینوسی به درد نمی خوره، یه روز خوب، یه روز ید، خیانت هم هیچ توجیهی نداره، من نظرم رو گفت ...

مرسی جونم  از وقتی که گذاشتی 

خوشحالم برات کاش برای منم معجزه ای بشه

فقط عاقلانه تصمیم بگیر

من هیچ راهی نداشتم جز طلاق

عجله هم نکن تو تصمیمات

حرف طلاقم زیاد نزن باعث میشه سرد بشین

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
[QUOTE=398897788]مرسی جونم از وقتی که گذاشتی عزیزیان شاالله خوشبخت بشی

🌹🌹

فقط عاقلانه تصمیم بگیرمن هیچ راهی نداشتم جز طلاقعجله هم نکن تو تصمیماتحرف طلاقم زیاد نزن باعث میشه س ...

ببین طلاق و برا تهدید. گفتم که بترسه و تکون بده به خودش 

ولی فقط مدت کوتاهی تاثیر گذاره 

فقط عاقلانه تصمیم بگیرمن هیچ راهی نداشتم جز طلاقعجله هم نکن تو تصمیماتحرف طلاقم زیاد نزن باعث میشه س ...

شرایط خوبی ندارم ولی از این آقا حس اینو گرفتم که اون زنع رو زیاد دوست داره چون زنع ن ظاهر زیبا داشت و جووون بود اینکه با وجود این همه اصرار من و اونموقع ندونستن من بازم ارتباطش و با این حفظ کرده نگران کننده هست بچه دارم باشند و بچه های خانمه نوجوون

ببین گلم من ادعایی ندارم واقعا اینطوری هستم ولی قبلا ها خیلی بیشتر بودم ولی برای هرکسی تعریف میکردم ...

سلام خوبین حستون بنظرتون من امسال حامله میشم ؟  ممنون میشم جواب بدی عزیزم

ببین طلاق و برا تهدید. گفتم که بترسه و تکون بده به خودش ولی فقط مدت کوتاهی تاثیر گذاره

این کلمه فقط بیشتر سردش میکنه کلا حرف خوبی نیست

بعضیا سردن نمیتونن محبت کنن به سن هم نیست

بعضیام با محبتن مثل شوهر خودم با اینکه ۳۶سالشه

از این جدا بشم بنظرت آدم بهتری سر راهم قرار میگیره یا بدتر یا هم کلا مجرد میمونم در نظر داشته باش که ...

عزیزم شما هنوز دختری و جدا بشی شناسنامه ات سفید میشه.

اما با توجه به افکار اطرافیانت که طلاق بد می‌دونن درسته شرایطتت سخت میشه ولی اینو بدون دختری مثل شما مجرد نمی‌مونه 

ولی بعد طلاق تو سبک زندگی های مثل شما که افکارتون سنتی است  بیشتر مرد مطلقه یا بیوه میاد خواستگاری که نباید این موارد تورو ناراحت کنه و بنظرم پسر خوب مجرد هم میاد فقط باید قوی باشی و صبر کنی.

اما بنظرم قبل از همه اینا با شوهرت برید یه مشاور حرفه ای و خوب و مشکلاتی که دارید رو بگید عجله ای به فکر طلاق نباش 

ولی با سن کم شما و اینکه شناسنامه ات هم سفید میشه بهت قول میدم اگر یه درصد هم جدا شدی دوباره ازدواج خوب می‌کنی فقط باید صبور باشی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
شرایط خوبی ندارم ولی از این آقا حس اینو گرفتم که اون زنع رو زیاد دوست داره چون زنع ن ظاهر زیبا داشت ...

همیشه مردا با کسایی خیانت میکنن که خیلی زشت و سطح پایینن نمیدونم چرا