2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6005 بازدید | 275 پست

سنتی بود ازدواج تون؟

حس ششم من میگه که کسی دیگرو دوست داره و علاقه ای بهت نداره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی بود ازدواج تون؟حس ششم من میگه که کسی دیگرو دوست داره و علاقه ای بهت نداره

حس ششم قوی داری ؟ 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

ببینید ما اگر میگیم تفاوت سنی بخاطر همین ممسایل شما الان نمتونی تشخیص بدی ایم مرد ۳۱ساله چشه 

چجوری میتونی ارومش کنی چکار باید بکنی 

اصلا مشکلش چیه 

علت تفاوت سنی همین ک توش گیر کردی

هیج تصمیمی ام نمیتونی بگیری

ببینید ما اگر میگیم تفاوت سنی بخاطر همین ممسایل شما الان نمتونی تشخیص بدی ایم مرد ۳۱ساله چشه چجوری م ...

تاپیک مال پارساله الان من ۲۲ ایشون ۳۴

@shalaaaa‍ نظر شما برام مهمه چون شما هم مجردی رو درک می‌کنی تنهایی و...نظرت چیه بمونم یا نه

عزیزم با این ازدواج همه اش توی تنهایی و خشم هستی و به درد نمی خوره، ازدواج بد ، زن رو از بین میبره، بر عکس ازدواج خوب که زن رو جوان میکنه

من باشم نمی مونم، میدونم سخته، اما سنت کمه، میتونی هنوز موقعیت داشته باشی

آدمی که ماهی یه بار بیاد ادم رو ببینه ولی ساعتها با کسی دیگه حرف بزنه به درد نمی خوره

این که همه کار داره برات میکنه،دوستت داره و طلاقت نمیخواد بده ،چته خوب؟!اگه خیلی حاد میبینی قضیه رو ...

صفحه آخر و خوندی 

حس ششم قوی داری ؟

آینده رو تو خواب میبینم 

هر چی حس کردم اتفاق افتاده چه خودم چه دیگران

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
عزیزم با این ازدواج همه اش توی تنهایی و خشم هستی و به درد نمی خوره، ازدواج بد ، زن رو از بین میبره، ...

خوبی هاشم گفتم گل و سورپرایز و..و..

اتفاقا قبل خیانت یک مدتی باهام خوب شده بود شب چند ساعت باهم صحبت می‌کردیم ولی یک مدت بود و باز دوباره به سابق برگشته 

آینده رو تو خواب میبینم هر چی حس کردم اتفاق افتاده چه خودم چه دیگران

خدا وکیلی ؟

آینده رو تو خواب میبینم هر چی حس کردم اتفاق افتاده چه خودم چه دیگران

از این جدا بشم بنظرت آدم بهتری سر راهم قرار میگیره یا بدتر 

یا هم کلا مجرد میمونم 

در نظر داشته باش که تو عرف ما طلاق بده و منم تو مجردیمم کلا چند تا خواستگار داشتم از این دخترا نیستم که ماه ی خواستگار و.