2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 275 پست
اره دقیقا مثل.شوهرم و برادرش. کاملا متفاوت هستنشوهرم انقد به من توجه میکنه ولی اون برعکسه با زنش. هم ...

خیلی سخته  خصوصا زمانیکه ازظواهرش اینطور برمیاد که آدم سردی نیست خونگرم و خوش برخورده .

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

اره دقیقا مثل.شوهرم و برادرش. کاملا متفاوت هستنشوهرم انقد به من توجه میکنه ولی اون برعکسه با زنش. هم ...

خیلی سخته  خصوصا زمانیکه ازظواهرش اینطور برمیاد که آدم سردی نیست خونگرم و خوش برخورده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فضای مجازی گاها دیدم چیزای رو دنبال می‌کنه که نشون میده آدم سردی نیست 

فیزیکی کلا سرده .اینم بگم منم همیشه فاصلمو باهاش رعایت کردم

مطمئنی که خودت دوستش داری؟

همه آدما شبیه هم نیستن ، به نظر مشکل خاصی نداره که بخوای ازش جدا بشی

وقتی بهش میگی چرا بیشتربه دیدنت نمیاد چی جواب میده؟

فیزیکی کلا سرده .اینم بگم منم همیشه فاصلمو باهاش رعایت کردم

مردا انقد پرو آفریده شدن .‌فاصله بتنی هم بذاری بخواد کاری بکنه میکنه . این انگار سرده . متاسفانه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مطمئنی که خودت دوستش داری؟همه آدما شبیه هم نیستن ، به نظر مشکل خاصی نداره که بخوای ازش جدا بشیوقتی ب ...

نمیگم بهش .. اصلا خودم دعوتش نمیکنم که بیاد .. تو این ی سال شاید سه بار من بهش گفتم بیاد بخاطر تولد یا مهمانی 

دوسش دارم حتی شده انقد حس بینمون قوی بوده باشه که موقعی که براش پیام گذاشتم همون لحظه پیام اون اومده یا برعکس 

رفتارش با خونواده خودش چطوره؟؟با مادر و خواهر خودش،؟

خوبه کلامی محبت می‌کنه دوسش دارن .با همه خوبه با خونواده منم خیلی خوبه . حتی ی نفر نیست بگه اخلاقش بده 

مردا انقد پرو آفریده شدن .‌فاصله بتنی هم بذاری بخواد کاری بکنه میکنه . این انگار سرده . متاسفانه

بله منم همینو میگم .. ممکنه کسی تو زندگیش باشه 

رفتارش با خونواده خودش چطوره؟؟؟با خواهر و مادرش؟؟اخلاق پدرش تو زندگیشون چطوره؟سرده باخونواده یا گرم؟

اخلاق پدرش گرمه . مادرش فوت کرده 

نمیگم بهش .. اصلا خودم دعوتش نمیکنم که بیاد .. تو این ی سال شاید سه بار من بهش گفتم بیاد بخاطر تولد ...

پس شما هم بهش علاقه نشون نمیدی داری مثل خودش رفتار می کنی ، اتفاقا به نظرم اخلاقتون شبیه هم هست

خوبه کلامی محبت می‌کنه دوسش دارن .با همه خوبه با خونواده منم خیلی خوبه . حتی ی نفر نیست بگه اخلاقش ب ...

نه محبت کلامی رو کار ندارم.رابطه ش با خداهراش نزدیکه یتی قربون صدقشون میره یا مثلا شده ببینی بغلشون کرده از،سر دوست داشتن یا چه میدونم دارن باهم خنده شوخی طولانی مدت میکنن؟؟

چون شوهرمنم عین شوهر شماست ماهم عقدیم.هیچکس نمیشه بگه شوهرم بداخلاقه یا پسر بدیه.از بس با همه خوش رفتاره مهربونه در ظاهر کاریه اما یک هفته هم اگه کار نداشته باشه زنگ نمیزنه بهم!!!اما خب با خونواده خودش هم نزدیک نیست.دوتا خواهر داره نه تو سر و کله هم میزنن نه باهم دوتا شوخی میکنن نه قربون صدقه هم میرن.خب از اینجا معلوم مبشه این اقا ذاتن دنبال چسبیدن نیست

پس شما هم بهش علاقه نشون نمیدی داری مثل خودش رفتار می کنی ، اتفاقا به نظرم اخلاقتون شبیه هم هست

نمی‌دونم من خیلی مغرورم نمیتونم به کسی که بهم نزدیک نمیشه نزدیک بشم . اینم بگم تولد و بقیه مراسمات رو همیشه ب یادم بوده اومده پیشم کادوگرفته .