2777
2789
عنوان

تجربه ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 12039 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چجوری تونست رابطه مقدی انجام بده اخه سخته میدونی که بعدم کاش جیغ زده بودی نمیزاشتی کارشو کنه، اما دیگه هرگز به ایدز فکر نکن بعد سه سال اگه منفیه خب نداری دیگه اینقدر تلقین نکن

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
عزیزم دیگه بعد ۳ سال منفیه خب منفیه بعدشم ایدز فقط یه دیقه تو محیط فعاله و دخول باید بیشتر از یک ...

درسته عزیزم 

من چون شناختی از اون ادم نداشتم نگران شدم خصوصا الان ک اکثر پسرا رابطه جنسی تجربه کردن حتی شده باشه با روسپی بهرحال رابطه جنسی الان خطرناک ترین راه برای انتقال اچ ای وی هست درسته تو هر رابطه انتقالش صددرصد نیست ولی امکانش هست ...

شایدم چیزی نباشه 

ولی از بس بهش فکر کردم برام خیلی ترسناک شده این مسئله

حق با شماست عزیزم من سه بار ازمایش اچ ای وی دادم یکبار ۶ماه بعد اتفاق یکبار پارسال یکبار هم امسال هپ ...

اچ پی وی  هم بدین کاری نداره اونم از طریق پاپ اسمیر معلوم میشه فقط یه کم گرونتره 

پس دیگه خیالت راحت مشکلی نیس

درسته عزیزم من چون شناختی از اون ادم نداشتم نگران شدم خصوصا الان ک اکثر پسرا رابطه جنسی تجربه کردن ح ...

منم وسواس دارم ولی خیالت راحت  منفی یعنی  آنتی بادی تولید نشده اصلا احتمالا طرفت آلوده نبوده

درسته عزیزم من چون شناختی از اون ادم نداشتم نگران شدم خصوصا الان ک اکثر پسرا رابطه جنسی تجربه کردن ح ...

ترس شما منظقیه واقعا ایدز در ایران خیلیی زیاده من خودم از نامزدم تست گرفتم که خیالم راحت باشه در کل به همه توصیه میکنم قبل ازدواج تست بدن هر دو طرف.

[QUOTE=348186006]عزیزم چجوری تونست رابطه مقدی انجام بده اخه سخته میدونی که بعدم کاش جیغ زده بودی نمیزاشتی کارشو کنه، ...[/QUOTE

متاسفانه جای کار بود اون محیط برادرش توی سالن پای کار بود 

و اون لحظه ب این فکر کردم اگر جیغ بزنم خدای نکرده اون ادم هم بیاد تو چ‌خاکی سرم بریزم ...بعدش من اون لحظه اصلا فکر ایدز از ذهنمم خطور نکرد بعد چند مدت ک‌گذشت این فکر اومد تو سرم و گوگل سرچ کردم و دیدم بعله احتمالش هست دیگ نگرانیم شروع شد ...باور میکنی تا قبل اون اتفاق من حتی نمیدونستم زیگیل تناسلی چی هست یعنی در این حد از این جور روابط فراری بودم و بدور

اچ پی وی هم بدین کاری نداره اونم از طریق پاپ اسمیر معلوم میشه فقط یه کم گرونتره پس دیگه خیالت راحت ...

ممنون عزیزم 

من همش ب این فکر میکنم نکنه ازمایشگاه اشتباه کرده یا خطای بوده و من واقعا مبتلا باشم...

[QUOTE=348186006]عزیزم چجوری تونست رابطه مقدی انجام بده اخه سخته میدونی که بعدم کاش جیغ زده بودی نمی ...

الانم نگران نباش عزیزم، بعد اون رابطه ازش جدا شدی یا بازم تکرار شد، خدا نکرده ازت فیلم نگرفته باشه 

ترس شما منظقیه واقعا ایدز در ایران خیلیی زیاده من خودم از نامزدم تست گرفتم که خیالم راحت باشه در کل ...

چ‌جوری تست گرفتی عزیزم بردی ازمایشگاه؟؟؟

بله واقعا ایدز تو ایران زیاد شده بخاطر این روابط الان تو ایران ۱۰۰هزار نفر مبتلا هست

الانم نگران نباش عزیزم، بعد اون رابطه ازش جدا شدی یا بازم تکرار شد، خدا نکرده ازت فیلم نگرفته باشه

نه عزیز دلم فقط یکبار بود بعدش باهاش تماس گرفتم از استرس مثل بید میلرریذم بهش گفتم چرا این کارو کردی جوابی نداد گفتم برو ازمایش بعد یک هفته برای اینکه عذاب وجدانش کمی اروم شه رفت ازمایشگاه خصوصی ازمایش داد و‌منفی بود منم سیمکارتم شکوندم 

نه عزیز دلم فقط یکبار بود بعدش باهاش تماس گرفتم از استرس مثل بید میلرریذم بهش گفتم چرا این کارو کردی ...

چندسالش بود مگه درست نمیشناختیش؟ ازکجا مطمعنی آزمایش داد