2777
2789
عنوان

تجربه ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 12142 بازدید | 104 پست
ممنون عزیزم خیلیییی از دختر خانمارو میبینم ک تجربه تلخ منو داشتندحالا با شدت کمتر یا بیشترش انشالله ...

چیکاره بود طرف مطمعن باش بیماری نگرفتی ازش فقط وسواس فکری داری

عزیزم وسواس فکری گرفتی چطور نگران نبودی شوهرت بیماری بگیره ازمایش دادی بعدش ازدواج کردی الان بچه چه ...

عزیزم من قبل ازدواج ازمایش دادم منفی بود شکر خدا 

بعد ازدواج کردم الانم ک نگرانم و مضطرب بخدا بیشترش بخاطر همسرمه و ترس از بارداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ما در دوره هایی همچین ترسهایی داشتیم من که یه بار بچگی سوزن سرنگ توی ماسه دریا خورد به پامولی د ...

حق با شماست عزیزم 

من سه بار ازمایش اچ ای وی دادم یکبار ۶ماه بعد اتفاق یکبار پارسال یکبار هم امسال 

هپاتین بی و سی هم دادم منفی بود 

سفلیس هم دوبار دادم منی بود 

ولی اچ‌ پی وی متاسفانه ندادم اصلا

دیگه سعی کن فراموش بکنی اون که رفته فقط خودت عذاب میکشی تو زندگیتم تاثیر منفی میزاره

درسته خیلی رو زندگیم تاثیر گذاشته این جریان دائم سرزنش میکنم خودمو ترس و استرس و ...انشالله چیزی نباشه و بتونم ب زندگیم برگردم

عزیز دلم از این جهت ب قضیه نگاه کن ک اتفاق بدتری نیوفتاده و خداروشکر ذات اون ادم رو شد حتی اگر همسرت ...

اره رفت پی لیاقتش اما من با وجود بد بودنش با وجود کثافت کاریش هنوزم عاشقشم هیچکسو جز اون دوست ندارم 😭دقیقا منم وقتی با این کثافت اشنا شدم۲۲سالم بود

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
اره رفت پی لیاقتش اما من با وجود بد بودنش با وجود کثافت کاریش هنوزم عاشقشم هیچکسو جز اون دوست ندارم ...

الهی عزیزم 

شاید وابستگی ذهنی به این اقا داری اگر ادم بدی ازش فاصله بگیر تا روحت رو زخمی نکرده

الهی عزیزم شاید وابستگی ذهنی به این اقا داری اگر ادم بدی ازش فاصله بگیر تا روحت رو زخمی نکرده

عزیزم تنهام گذاشت هرچقد زار زدم نموند یکماهه ازدواج کرده بقران هیچ بدی هم بهش نکرده بودم با همه وجودم عاشقش بودم هرچند مدام اذیتم میکرد ازم سواستفاده میکرد😭😭

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
عزیزم تنهام گذاشت هرچقد زار زدم نموند یکماهه ازدواج کرده بقران هیچ بدی هم بهش نکرده بودم با همه وجود ...

عزیز دلم باور اینو از من بعنوان یه خواهر کوچکتر همیشه به یاد داشتع باش 

همه ما یه زمانی فکر کردیم واقعا عاشق یه نفریم و بخاطرش خودمون عذاب میدیدم من ب شخصه تو گذشته برام پیش اومده بود ک تو یه تایم خاصی فکر میکردم واقعا عاشق یه نفرم فک میکردم اگه نباشه نمیتونم زندکی کنم الان ک به گذشته نگاه مبکنم عشق نبوده فقط و فقط یه وابستگی ذهنی بوده که من فکر میکردم عشق بودع ...

الان ک ازدواج کردم خیییلی پشیمونم ک تو گذشتم اگه با کسی دوست بودم خیلی پشیمونم همش میگم کاش همسرم اولین شخصی بود ک باهاش اشنا میشدم کاش بجز اون هیچ شخص دیگه ای تو زندگیم نمیومد ...امیدوارم یه ازدواج سالم خاهی داشت اونوقت میفهمی رابطه های ک در گذشته داشتی همش اشتباه بوده مثل من حسرت میخوری ...همیشه میگم کاش اون وقتی ک برای دوست پسر میزاشتم برای درسم میزاشتم یا برای این ه ام تلاش میکردم 

مگه رابطه نامشروع داری یا همسرت رابطه نامشروع داره یا معتاد وتزریقی هستین؟؟؟؟

نه عزیزم در گذشته ام یکبار مورد ازار جنسی قرار گرفتم و این باعث شده حتی بعد ازدواج هم دائم ب این مسئله فکر کنم