2777
2789
عنوان

تجربه ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 12142 بازدید | 104 پست
میشه یه سوال بپرسم؟تجربه مشتبه شمارو داشتمبرای ازدواج چکار کردین ترمیم انجام دادین؟همسرتون از ترمیم ...

عزیز دلم متاسفم بخاطر تجربه ای ک داشتید من بکارت داشتم و طرف مقابلم زرنگتر از این حرفا بود ک بخاد بکارت یه دختر بگیره متاسفانه رابطه آنال(مقعدی)بود

من مدت زمان زیادی افسردگی گرفتم و گفتم دیگ کسی حرف منو باور نمیکنه فکر میکنن من با خوایت خودم کاری کردم و دیگ نمیتونم ازدواج کنم

تا اینکه تازگیا با مادرم به اشتراک گذاشتم و خیلی گریه کردم و گفتم و باور کرد

فکر نمیکردم بهور کنه ولی باور کرد😞ولی مامانم میگ همسرت از کجا میخواد بفهمه ولی من میترسم و هحوز نتونستم ازدواج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدت زمان زیادی افسردگی گرفتم و گفتم دیگ کسی حرف منو باور نمیکنه فکر میکنن من با خوایت خودم کاری ک ...

عزیز دلم این مسئله جوری ک نمیشه با مرد جماعت ایرانی در میون گذاشت مطمنن اگر خاستگاری هم داشتی اگر این موضوع رو بهش بگی منصرف خاهد شد من خودم قبل ازدواج یکبار مشاور بهم گفت ب هیچ عنوان گذشتت رو به همسرت نگو ...شما اگر اقایی بود ک سطح فکرش بالا بود میتونی بهش بگی در غیر این صورت مرد جماعت با اینکه خودشون هزارتا کثافت کاری میکنن ولی انتظار دارن دخترب ک میگیرن مثل خودشون نباشه

عزیز دلم باور اینو از من بعنوان یه خواهر کوچکتر همیشه به یاد داشتع باش همه ما یه زمانی فکر کردیم واق ...

ولی من تا ۲۲سالگیم هرگز با کسی دوست نشده بودمدجز اون آدم پس حقم نبود حس خوبی که بهم منتقل کرده بود رو بگیره ازم و بیخبر بزاره بره و یهو بعد پنج ماه استوری عقدش ببینم درسته آزارم میداد با رابطه جنسی اما من عاشق شده بودم و ضعیف نمیتونستم ازش بگذرم حالا هم خاستگار دارم اما زره ای حسی ندارم بهش😭💔

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
عزیز دلم این مسئله جوری ک نمیشه با مرد جماعت ایرانی در میون گذاشت مطمنن اگر خاستگاری هم داشتی اگر ای ...

تو چندسالته الان؟ چندسالگی عقد کردی و چقد وقت بعدش عروسی

تو چندسالته الان؟ چندسالگی عقد کردی و چقد وقت بعدش عروسی

من ۲۶سالمه 

سال ۹۹ جریان ازار جنسی برام اتفاق افتاد بعدش افسردگی و استرس و ازمایش دادن 

سال ۱۴۰۰نامزد بودم زمسنان ۱۴۰۱عروسی کردم

اخی چه غمگینچقدر بیشرف بودهامیدوارم به سزای عملش برسه و شمام ازدواج خوبی رو داشته باشی

ممنونم عزیزم انشالله توهم یه ازدواج خوب کنی با یه ادم خوب🥺🫂